Menu
in

Sicilia, român de 37 de ani, dispărut de o lună și jumătate, familia cere ajutor pentru a-l găsi

Mihai Goja, 37 de ani, de naționalitate română, înălțime de aproximativ 1,73 cm și greutate de aproape 70 kg, lipsește din 9 august . Ultima dată când a fost văzut la Villa San Giovanni, în Calabria, era în momentul în care lua bacul pentru a ajunge la Messina.

De acolo urma să vină în Catania, pentru a merge în localitatea Cerami, unde a lucrat la o familie timp de mai mulți ani. Îndrăgostit de animale, în special de cai, a avut grijă de ele și a lucrat ca îngrijitor în zona rurală.

Pentru a lansa apelul pentru dispariția sa, mama din România, împreună cu un văr, autoritățile române și consulatul din Catania au fost informate despre incident.

Bărbatul din România a venit la Villa San Giovanni la bordul unei autoutilitare Mercedes, de 16 locuri, gri cu o placă numerică românească (SV). Urma să traverseze Strâmtoarea. Nu se știe dacă a ajuns la Messina, deoarece din 9 august nu există nicio veste de la el, familia este foarte îngrijorată. Lucrează de câțiva ani în Sicilia și vorbește italiană.

În momentul dispariției sale, purta o cămașă albastră cu pantaloni albi și pantofi gri. Numărul său de telefon este 35333233763. Oricine a auzit de la el sau l-a văzut între Villa San Giovanni și Messina este rugat să contacteze poliția. Mihai Goja, 37 de ani, de naționalitate română , era așteptat la Cerami să-și reia activitatea lucrând pentru o familie locală.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version