in

Sicilia, româncă arsă cu țigara, ucisă cu 12 lovituri de cuțit, apoi incendiată. A început procesul ucigașilor

A început procesul în cazul uciderii româncei Nicoletta Indelicati. O altă româncă, Margareta Buffa și iubitul ei italian, Carmelo Bonetta, au fost prezentați ieri în fața Curții de justiție Assize din Trapani.

Sfârșit tragic pentru Nicoletta Indelicato, o româncă în vârstă de 25 de ani, adoptată de un cuplu de italieni. Fata a fost ucisă în provincia Trapani, iar corpul ei a fost apoi ars. Un bărbat și o femeie au fost arestați pentru ucidere. Amândoi și-au mărturisit fapta. Atât fata ucisă, cât și ucigașa ei, o tânără de 29 de ani, sunt de origine română, fiind înfiate de familii siciliene.

Detalii din articolul publicat imediat după crimă:

Ieri a început procesul de judecată în cazul româncei Margareta Buffa de 30 de ani și a italianului Carmelo Bonetta, în vârstă de 35 de ani. Cei doi au fost arestați pe 20 martie  de carabinieri fiind suspectați de asasinarea Nicolettei. Cei doi s-au prezentat în fața Curții. 

Carmelo Bonetta a fost arestat după ce a recunoscut că este autorul material al crimei și că a fost de acord cu ceea ce i-a cerut Margareta Buffa. În dimineața zilei de 20 martie, Bonetta a fost cel care a condus carabinierii la podgoria Contrada Sant’Onofrio unde a fost înjunghiată Nicoletta. Potrivit rechizitoriului, cei doi „au omorât-o pe Nicoletta cu 12 lovituri de cuțit și apoi i-au stropit corpul cu benzină și i-au dat foc”. După crimă, Margareta și Carmelo s-au schimbat și au mers să danseze într-un club din Castelvetrano pentru a-și crea un alibi.

În timpul audierii de ieri a apărut detaliul unei interceptări care a schimbat mersul anchetei.  Cei doi au fost înregistrați chiar în secția de poliție din Marsala. Ei au fost interceptați când Margareta Buffa îi spunea lui Carmelo Bonetta: „Nu-i lăsa să găsească cadavrul. De aici vreau să ies cu mașina mea”. Bonetta a răspuns: „Taci din gură“. Ulterior polițiștii au reușit să obțină mărturia italianului cu privire la faptele comise. Italianul le-a indicat anchetatorilor locul exact – o podgorie din Sant’Onofrio – unde a torturat-o, incendiat-o, iar apoi îngropat-o pe românca de 25 de ani.

Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu doisprezece lovituri de cuţit. Tortura a continuat, Nicoletta fiins arsă cu ţigara. Apoi, a fost stropită cu benzină și incendiată. Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr.

Avocatul Giacomo Frazzitta care asistă familia Nicolettei a subliniat faptul că uciderea a fos făcută din „motive inutile” și cu circumstanța agravantă a cruzimii. Tatăl adoptiv al Nicolettei, Damiano Indelicato, cere dreptate pentru fiica care a fost înjunghiată  și apoi i s-a dat foc.

Vincenzo, un prieteni vechi al Nicolettei, a declarat că motivul real al abominabilei crime nu a fost nici pe departe gelozia, tânăra fiind de fapt omorâtă din cauza banilor. Potrivit lui Vicenzo, Nicoletta era un adevărat bancomat pentru Margareta Buffa și iubitul ei. Se pare că cei doi au pedepsit-o pe fată pentru că a refuzat să le mai dea bani.

„Deși uciderea Nicolettei a zguduit întreaga comunitate din Marsala, chiar și după capturarea presupușilor făptuitori, există încă multe semne de întrebare. Care este motivul real care i-a mânat pe cei doi la uciderea Nicolettei? Să fie din rațiuni pasionale, economice, sau există altceva? Și asta întrucât locul crimei a fost în apropierea unei capele străvechi cunoscută ca fiind folosită pentru ritualuri satanice. Există sau nu o conexiune?“ se întreabă jurnaliștii italieni, potrivit  tp24.it.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoferi de TIR filmaţi în parcări din Italia şi şantajaţi de un român şi iubitul lui

Ministrul diasporei, gata să dea PSD în judecată: Vreau înapoi banii pe campania electorală