in

Sicilia, româncă de 59 de ani COMPLICE la violarea propriului copil, va sta 6 ani la închisoare

Carabinierii din Cattolica Eraclea au pus în executare mandatul procurorului general al Curții de Apel din Palermo și au arestat o femeie de 59 de ani de naționalitate română.

Femeia trebuie să execute 6 ani de închisoare pentru acuzația de complicitate la agresiune sexuală agravată asupra unui minor, pentru fapte care au fost comise între 2012 și 2016.

În acest caz a fost condamnat, la 10 ani închisoare, și fratele ei, un român care are acum 50 de ani, acuzat de viol asupra unui minor. Victima violului este fiica femeii condamnate, care nu a făcut nimic să împiedice abuzurile asupra propriului copil, permițându-i fratelui ei să îi violeze fiica timp de 4 ani.

Potrivit procurorilor, femeia a fost conștientă de situație și nu a răspuns la strigătele de ajutor ale copilei, spunându-i că nu îi pasă de ce i-a făcut unchiul ei. Fata a fost violetă prima oară când avea 8 ani. Violurile au continuat până când fata a ajuns la 13 ani, iar cazul a ajuns în atenția forțelor de ordine.

Ancheta a început după un raport al serviciilor sociale din municipiul Agrigento. Copila a vorbit atunci cu anchetatorii timp de șase ore, povestind despre violențele la care a fost supusă de unchi. Apoi a fost încredințată unui centru de primire pentru minori, unde a primit asistența unui psiholog.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A omorât un avocat în Italia, arestat DUPĂ 17 ANI DE CĂUTARE, figura pe lista celor mai periculoşi infractori

Vicenza, îngrijitoarea hoață, fura din casa bătrânei tot ce-i cădea în mână: oale, tigăi sau farfurii