in

A omorât un avocat în Italia, arestat DUPĂ 17 ANI DE CĂUTARE, figura pe lista celor mai periculoşi infractori

Un moldovean suspectat de omor în Italia a fost arestat după 17 ani de căutare. Potrivit presei italiene, moldoveanul Iurie Cegolea figurează pe lista celor 100 cei mai periculoşi infractori daţi în căutare. Acesta, cu încă doi complici, la fel cetățeni moldoveni, a omorât cu bestialitate un avocat italian la sfârşitul anilor 90. După mai mulţi ani de căutare bărbatul a fost reţinut la frontiera dintre Moldova și Ucraina, când încerca să părăsească ţara.

Ulterior acesta a fost extrădat în Italia. Potrivit portalului de ştiri italian „la Republica”, citat de publika.md, crima a avut loc în data de 1 februarie 1999 în provincia Ascoli Piceno. Avocatul italian, care era vestit pentru mai multe cauze civile, era căsătorit cu o moldoveancă, Angela Biriukova, care a și comandat crima.

Avocatul a murit după ce a fost înjunghiat de 17 ori, iar vinovaţi se fac soţia lui, amantul ei, Valeri Luchin și Iurie Cegole. În 2006 soţia victimei şi amantul acesteia au fost condamnaţi la 30 de ani de închisoare şi îşi ispăşesc pedeapsa şi în prezent.

Operaţiunea de reţinere a moldoveanului fugar a fost organizată în cooperare cu Interpol. Individul a ajuns deja în Italia şi îşi aşteaptă sentinţa. El riscă să îşi petreacă următorii 24 de ani în una din închisorile din Italia.

Carpineto, român de 29 de ani, și-a omorât mama cu sânge rece, a lovit-o la cap, femeia a murit pe loc

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Papa Francisc cere iertare romilor, cum comentează italienii: «Să-i ia la Vatican, dacă îi sunt așa simpatici»

Sicilia, româncă de 59 de ani COMPLICE la violarea propriului copil, va sta 6 ani la închisoare