in

Sicilia, românul care a împușcat câinele unui conațional a fost arestat la domiciliu, va fi judecat pentru uciderea animalului

Un român a stârnit un val de indignare în Sicilia după ce a ucis, într-un mod barbar un câine, pe motiv că o muşcase pe fiica sa. În plus, bărbatul s-a mai şi lăudat cu acţiunea sa pe reţelele sociale (citește aici).

Dar cazul a ajuns, astfel, în atenţia carabinierilor. Românul este sub control judiciar şi îşi aşteaptă procesul, unde va fi judecat pentru cruzime faţă de animale, dar şi pentru deţinere ilegală de arme.

Italia, a omorât câinele unui conațional și l-a filmat în timp ce-l trăgea cu lanțul de mașină: ”Uite-ți cățălu`, Mihai”

Românul de 44 de ani, stabilit într-un oraş de lângă Trapani, s-a răzbunat pe câinele care, după cum susţinea el, o muşcase de mână pe fiica sa. Animalul, care aparţinea unei vecine, a fost împuşcat fără milă cu un foc de armă.

Dar bărbatul nu s-a mulţumit cu atât: a legat de maşină animalul împuşcat şi l-a târât pe drum. Apoi a postat imagini înfiorătoare cu gestul brutal, însoţite de vorbe dintre care multe nu pot fi reproduse.

Cruzimea românului i-a revoltat pe italieni care au postat numeroase comentarii negative. Speriat, individul a şters imaginile, dar ele fuseseră copiate de o militantă ecologistă care l-a denunţat carabinierilor.

Aceştia îl mai reţinuseră şi în trecut pentru diferite delicte. La percheziţie, i-au găsit în casă o armă de foc artizanală, un pistol cu cartuşe oarbe, şi el modificat, şi o mare cantitate de muniţie. Cazul a ajuns subiect de discuţie în jurnalele televiziunilor locale.

Românul a fost mai întâi arestat la domiciliu, apoi plasat sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi oraşul. El urmează să fie judecat nu doar pentru uciderea câinelui ci şi pentru deţinere ilegală de arme şi muniţii. Iar până la proces, autorităţile au suspendat plata ajutorului social pe care îl primea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Imperia, român de 38 de ani dispărut fără urmă. „Nu vorbește italiana, dar o înțelege suficient”

cocaina-sardinia3

Plouă cu droguri în Sardinia. Cocaină de 9 milioane de euro căzută pe casa unor italieni