in

Sicilia, tânără româncă lovită cu mașina de o soție geloasă, salvată la timp de un trecător

Parchetul din orașul sicilian Enna a deschis un dosar împotriva unei femei de patruzeci de ani din localitatea Agira, A.C. , care ar fi lovit în mod deliberat o româncă de 23 de ani cu mașina ei. Italianca nu s-a oprit doar la acel incident, ci a dat cu mașina înapoi pentru a trece peste tânără. Norocul a fost că un trecător a ajutat-o pe româncă să se ridice rapid, înainte de a fi lovită din nou.

Ceea ce părea a fi un accident rutier este suspectat a fi de fapt un act voluntar, care a avut loc în urmă cu două săptămâni. În urmă cu doar câteva zile, victima a fost externată din spital și a depus plângere împotriva femeii. În spatele incidentului poate exista un motiv pasional: se pare că A.C. suspecta o relație între soț și tânăra româncă.

Potrivit martorilor, tânăra mergea pe strada principală iar în momentul în care a intrat pe o alee secundarp, o mașină, care a urmărit-o probabil pe tânăra de 23 de ani, ar fi schimbat brusc direcția și ar fi lovit-o pe tânără. 

În acel moment, femeia care conducea s-ar fi oprit și ar fi încercat să treacă peste trupul româncei care, din fericire fusese ajutată de un trecător să se ridice și să se mute imediat din locul unde căzuse.

Procuratura a deschis un dosar pentru vătămare, dar carabinierii verifică pentru a vedea dacă fapta a fost voluntară.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eugen Tomac plânge la fereastra lui Orban: Sunt 3,5 milioane de români în străinătate, NU desființați ministerul diasporei

A încasat ilegal ajutoare sociale din Italia, de 13.000 de euro, acum riscă trei ani de închisoare