in

Siena, bătrâni bătuți de îngrijitoarea română angajată de puțin timp, femeia a fost arestată

Carabinierii din Siena au intervenit într-o casă locuită de doi bătrâni, după ce au primit semnalări din partea vecinilor, îngrijorați de zgomotele puternice provenite din locuință. Militarii au constatat că cei doi prezentau urme de violență, provenite de la o femeie angajată ca îngrijitoare de puțin timp. Pentru aceasta, femeia de naționalitate română a fost arestată.

Militarii au intrat în urmă cu câteva nopți în casa celor doi soți vârstnici după ce au fost alertați de vecinii cuplului care, îngrijorați de zgomotele puternice provenite din casă, au bătut în ușa apartamentului și au fost imediat atacați de femeia care a încercat să-i alunge afară. 

Când au ajuns în casă, carabinierii au observat că vârstnicii prezentau semne evidente de lovituri. Mai mult de atât, în timpul fazelor de identificare au fost atacați cu lovituri și pumni de către îngrijitoarea care a încercat în zadar să scape de control. 

Femeia a fost arestată și plasată în arest domiciliar, pentru vătămări corporale agravate, violență și vătămarea unui oficial public. Judecată printr-o procedură rapidă, ea a fost supusă obligației de prezentare la poliția judiciară, de a putea fi controlată în orice moment.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneto, ajutor între 3.500 și 8.000 euro pentru cei care renunță la mașina veche pentru una nouă, cu impact redus asupra mediului

sarnale

Un bărbat a fost înjunghiat după ce şi-a criticat soţia că nu ştie să facă sarmale