in

Simulează un accident şi cere bani în numerar: atenţie la „escrocheria cu depăşirea”

Victima un român de 18 ani din Santa Lucia care se întorcea de la şcoală pe via Palombarese. Escrocul i-a cerut 200 de euro drept despăgubire oferindu-se chiar să însoţească victima la bancomat.

Au încercat „escrocheria cu depăşirea” în dauna unui proaspăt deţinător de permis auto, însă tentativa lor nu a ajuns la bun sfârşit lăsând ghinionistului de serviciu o lungă zgârietură pe lateralul autoturismului său drept amintire.

Noul tip de înşelătorie pe stradă a avut loc pe 26 ianuarie în jurul orei 13.45 când Marian, un român de 18 ani din Santa Lucia, tocmai ieşise de la şcoală şi circula cu maşina pe via Palombarese pentru a se reîntoarce acasă, în zona localităţii Mentana.

Pe stradă, tânărul a dat peste un Fiat Stilo gri suspect, a cărei şofer circula foarte încet ţinând dreapta. Apoi invitaţia făcută şoferului din maşina din spate de a-l depăşi.

Odată depăşită maşina, tânărul de 18 ani, posesor de permis auto de numai două luni, a auzit un zgomot şi a văzut în oglinda retrovizoare şoferul maşinii Fiat care îi făcea semn să oprească. Odată coborâţi din maşini, escrocul i-a arătat o mică bucată de plastic care, după spusele sale, se desprinsese de la bara de protecţie, apoi cererea de intervenţie a agenţilor municipali.

Fiind primul său accident tânărul, înspăimântat, îşi sună tatăl şi îi spune să ia documentele necesare pentru completarea constatării amicale de accident. Din acel moment, potrivit declaraţiilor mamei băiatului la Roma Today, a început „scena”.

Escrocul cu accent sud-american şi cu o femeie în maşină, proabil însărcinată, a cerut apoi băiatului să-i dea 200 de euro în numerar oferindu-se chiar să-l însoţească la bancomat, apoi, după o altercaţie cu acesta, fără a se face văzut, i-a şi zgâriat maşina cu mâna ascunsă, adăugând o daună unei posibile bătăi de joc.

Odată lămurit că înşelătoria nu avea teren fertil, bărbatul, după ce l-a salutat pe băiat strângându-i mâna, a încercat tot posibilul: „Hai, dă-mi ceasul şi suntem în regulă”. După un alt refuz răufăcătorul a renunţat la intenţia sa făcându-se nevăzut pe via Palombarese.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Puiu Pitica, condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea sculptorului Paolo Morandini

Povestea italiană a Dorei Luca, maestră în arta decorării torturilor. «Destinul are mai multă fantezie ca noi»