in

Șoc în Aosta, tânără româncă de 32 de ani ucisă, a fost găsită înjunghiată în gât în baie

Anchetatorii cercetează acum viața privată a victimei, care părăsise Lucca pentru a se stabili în capitala regiunii Valle d’Aosta la sfârșitul lunii martie.

Elena Raluca Șerban, 32 de ani, de origine română, se mutase din Toscana în Aosta cu o lună în urmă. A fost înjunghiată mortal în gât.

Cadavrul a fost găsit în baia apartamentului în care locuia, închiriat, la primul etaj al unei clădiri din viale Partigiani.

Ea a fost găsită de pompierii care au intrat în casă duminică dimineața devreme, după ce sora sa Alexandra, care a sosit noaptea din Toscana, a dat alarma pentru că nu a putut să o contacteze la telefon.

Moartea, conform celor constatate de legist, a avut loc între după-amiaza și seara zilei de sâmbătă. În acele ore, nu s-au auzit zgomote suspecte sau țipete în clădire. Ultimul care a văzut-o în viață a fost un vecin, sâmbătă în jurul orei 11 dimineața, pe holul de intrare al clădirii.

Anchetele sunt efectuate de poliție, sub coordonarea procurorului adjunct Luca Ceccanti. La fața locului a ajuns și procurorul șef al Aosta, Paolo Fortuna, care a stat mult timp cu anchetatorii.

A fost deschis un dosar pentru omor. Criminaliștii au examinat camerele centimetru cu centimetru. Toate constatările au fost trimise la laborator. Arma crimei nu a fost găsită.

Abia duminică seara cadavrul Elenei Șerban Radulă a fost dus la morgă; în următoarele câteva zile corpul va fi supus autopsiei. Anchetatorii cercetează acum viața privată a victimei, care părăsise Lucca pentru a se stabili în capitala Valle d’Aosta la sfârșitul lunii martie.

În momentul de față nu pare să fi avut o ocupație stabilă, nici nu rezultă că tânăra a avut rude sau prieteni în Valle d’Aosta. Nici nu rezulta legèturi ale victimei cu medii criminale.

Agenții echipei mobile i-au audiat pe vecini și au luat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, în căutarea unor indicii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
italia relaxare treptata

Italia anunţă relaxarea treptată de la sfârşitul lunii aprilie. Draghi: «Se va acorda prioritate activităţilor în aer liber»

Călătoriile în UE se vor putea face DOAR CU PAȘAPORTUL! Regula este pentru cei care refuză noua carte de identitate