in

Șoc la Battipaglia, elev italian de 16 ani a înjunghiat pe la spate un coleg român de 17 ori, pentru a-și „spăla onoarea”

Își anunțase intenția pe grupul de whatsapp al clasei și pe profilul său de Instagram: acele jigniri adresate de colegul său de clasă trebuiau spălate în sânge.

Așadar, când pe 7 octombrie a mers la școală înarmat cu un cuțit, nu avea decât un singur scop: să-și omoare colegul.

Planul criminaal a fost pus în scenă la ieșirea școlii, în fața porții șolii Galileo Ferrari din Battipaglia (provincia Salerno), când tânărul student italian de doar 16 ani, l-a lovit pe colegul său, un tânăr de 16 ani de origine română care locuia în Battipaglia, din spate, cu un cuțit cu lama de oțel lungă de 8 centimetri.

Acele 17 lovituri la gât, brațe, piept, mâini și față, „au vizat fără echivoc provocarea morții” adolescentului român.

Aceasta este teza judecătorului pentru anchetele preliminare ale instanței pentru minori Vincenzo Di Florio care a dispus judecarea imediată a băiatului italian, încă închis în închisoarea pentru minori din Nisida, cu acuzația foarte grea de tentativă de omor agravat prin premeditare, scrie Il Mattino.

Termenul este pentru luna viitoare, când tânărul elev, asistat de avocatul Orazio Tedesco, va trebui să se prezinte în fața judecătorului pentru a începe procesul.

Cu toate acestea, la nivelul măsurii de prevenție ar putea exista implicații importante: băiatul ar putea fi eliberat.

Curtea Supremă, acceptând apelul apărătorului, a anulat de fapt ordinul Tribunalului de Reexaminare care, anterior, confirmase măsura închisorii luată la 3 noiembrie anul trecut. când agenții poliției din Battipaglia l-au încătușat pe tânărul de 16 ani.

Pe rețelele de socializare, băiatul își anunțase intenția de a ucide.

Anterior, au existat unele neînțelegeri între cei doi elevi ai institutului hotelier din via Rosa Jemma, o școală de frontieră din inima cartierului Taverna.

În special o serie de insulte care ar fi fost adresate de victimă agresorului au fost cele care au aprins conflictul.

Tânărul „dezonorat” de 16 ani a decis să reacționeze: mai întâi anunțul pe grupul de whtsapp al clasei, apoi pe Istagram.

Nebunia a fost pusă în scenă pe 7 octombrie trecut, în jurul orei 14.30 într-o miercuri ploioasă, după sunetul clopoțelului care a marcat sfârșitul lecțiilor. Tinerii elevi lăsaseră în urmă incinta școlii.

Adolescentul român de 16 ani se afla chiar în fața porții, intenționând să discute cu colegii săi. Elevul italian l-a lovit din spate, înfingându-i lama în gât.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vintu

Sorin Ovidiu Vîntu nu crede în Covid: «Cea mai mare manipulare din istoria planetară»

Imagine terifiantă: peste 200 de sicrie plutesc pe mare la Camogli, lângă Genova, după ce o parte din cimitir s-a prăbușit