in

Imagine terifiantă: peste 200 de sicrie plutesc pe mare la Camogli, lângă Genova, după ce o parte din cimitir s-a prăbușit

O mare parte a cimitirului din Camogli, o stațiune turistică din provincia Genova, Italia, s-a prăbușit după ce a avut loc o alunecare de teren. O porțiune a crestei stâncoase deasupra căreia se află cimitirul a căzut în mare. În timpul prăbușirii, au căzut, de asemenea, peste 200 de morminte în apă.

La fața locului s-au deplasat pompierii și scafandrii. Nu se știe încă ce a provocat alunecarea de teren, dar o posibilă cauză ar fi lucrările care au fost executate în zona falezei timp de mai multe zile la rând.

În plus, o furtuna puternică a lovit zona, care a erodat și mai mult pământul, potrivit video.corriere.it.

Autoritățile au încercat să recupereze cele 200 de sicrie care au căzut în mare, dar nu au reușit să aducă pe uscat decât aproximativ zece. Francesco Olivari, primarul din Camogli, a declarat că se desfășoară lucrări pentru consolidarea falezei.

Garda de Coastă a montat bariere pe mare pentru a reține sicriele care au ajuns în apă, dar nu au fost recuperate. Aici video: https://video.corriere.it/video-embed/20a3ce20-7531-11eb-b048-5f97627f6464?playerType=embed&tipo_video=embed_norcs

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc la Battipaglia, elev italian de 16 ani a înjunghiat pe la spate un coleg român de 17 ori, pentru a-și „spăla onoarea”

Mondo Convenienza

Italia, continuă denunţurile muncitorilor români împotriva firmei Mondo Convenienza: «Nu vă convine, valea la voi acasă»