in

Șoc la Brescia, medic primar de la urgențe arestat, a ucis doi bolnavi de Covid

Șeful unității de primiri urgenţe al unui spital din Brescia, este în arest după ce ar fi provocat intenționat decesul a doi bolnavi de Covid, potrivit Mediafax.

Șeful unității de primiri urgenţe al spitalului Montichiari din Brescia este acuzat că a administrat intenționat anestetice și medicamente blocante neuromusculare pacienților cu coronavirus, ceea ce le-a cauzat moartea.

Medicul a fost arestat sub acuzația de omucidere voluntară, pentru că a administrat medicamente care au dus la moartea a doi pacienți cu Covid, scrie La Repubblica.

Bărbatul se află în arest la domiciliu, deoarece, potrivit judecătorilor, există riscul ca acesta să repete infracțiunea.

Faptele datează din martie anul trecut, când bolnavii de Covid au umplut până la refuz spitalele din Italia. Autoritățile, la două luni după fapte, au adunat și prelucrat informații despre posibilitatea ca decesul unor pacienți, care a avut loc în camera de urgență a spitalului, să fi fost cauzat de „practici medicale întreprinse în mod conștient de către un medic”.

Investigația a făcut posibilă analiza dosarelor medicale ale mai multor pacienți decedați în acea perioadă, constatându-se că în unele cazuri starea pacienților s-a agravat brusc. Trei trupuri au fost exhumate pentru a fi supuse autopsiei și investigațiilor toxicologice.

Investigațiile au relevat apoi prezența unui medicament anestezic și relaxant muscular folosit în mod obișnuit în procedurile de intubație și sedare, care, dacă este utilizat în afara procedurilor și dozelor specifice, poate determina moartea pacientului.

Mai mult, în dosarele medicale verificate, administrarea acestor medicamente nu apare, motiv pentru care a apărut ipoteza că medicul este responsabil și pentru fals în documente publice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iată cine este monstrul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia: Gabriel Robert Marincat, muncitor român de 25 de ani

Perugia, mister în jurul morții unei românce de 28 de ani, într-o clinică privată, înaintea unei intervenții chirurgicale de rutină