in

Șoc la o biserică din Italia: un român a intrat cu o butelie și o brichetă aprinsă, ameninând cu explozia

Șoc la o biserică din Italia: un român a intrat cu o butelie și o brichetă aprinsă, ameninând cu explozia. Carabinierii de la Stația Valmontone, o comună în Provincia Roma, Lazio, ajutați de colegii de la unitatea mobilă din Colleferro, au arestat un bărbat român de 35 de ani, deja cunoscut de poliție, care era serios suspectat de comiterea infracțiunii de tentativă de șantaj și rezistență la un funcționar public. De această dată, bărbatul a fost arestat pentru un gest ieșit din comun: a intrat într-o biserică cu o brichetă și o butelie, amenințând preotul și enoriașii.
>>> Pizza mortală: o femeie a decedat iar soțul e în stare gravă la spital, ambii au ajuns în spasme la urgențe

Șoc la o biserică din Italia

Bărbatul, într-o evidentă stare de alterare psihofizică, în timpul unei slujbe religioase, în prezența a numeroși credincioși, a intrat în biserica colegială „Santa Maria Maggiore” din Piazza Pilozzi, cu o butelie de gaz și o brichetă cu flacăra aprinsă, și i-a amenințat pe cei prezenți cu explozia buteliei, apoi l-a insultat și amenințat pe preotul paroh, responsabil, potrivit acestuia, pentru că nu a vrut să-i dea bani.
>>> Fetiță de șase ani violată la Perugia: arestat un angajat al hotelului unde se afla în vacanță cu părinții ei

Intervenția promptă a carabinierilor, alertați de mai multe sesizări primite prin 112, a permis blocarea bărbatului de 35 de ani, care, la vederea soldaților, a opus rezistență pentru a se sustrage arestării. După ce a recuperat și confiscat bricheta și butelia, bărbatul a fost dus la închisoarea din Velletri și pus la dispoziția Autorității Judiciare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Furtuni în Italia: Mega valuri devastează Vernazza și Portofino – Imagini impresionante

Iulia Stoica, moartă la Nichellino

Drama unei foste badante din Iași, care locuia sub un pod în Italia: Iulia Stoica, descoperită moartă în râul Sangone