in

Șoc la Roma: cetățean român găsit fără viață în mijlocul străzii, cercetări în curs de desfășurare

Italia Șoc la Roma: cetățean român găsit fără viață în mijlocul străzii, cercetări în curs de desfășurare. Un incident tragic a cutremurat cartierul Alessandrino din Roma, Italia, unde sâmbătă dimineață un bărbat a fost descoperit mort pe stradă. Apelul disperat de ajutor a venit la numărul de urgență 118 din zona Viale Palmiro Togliatti, iar personalul de intervenție a găsit bărbatul fără suflare.
>>> Italia, un accident produs de un șofer român aduce haos: stâlp de electricitate doborât, clădiri fără curent și trafic infernal

Șoc la Roma: cetățean român găsit fără viață în mijlocul străzii

Cadavrul a fost găsit în proximitatea numărului 728 de pe Viale Palmiro Togliatti, în apropierea unei firme de materiale de construcții. Deși se presupune că bărbatul era cetățean român, identitatea sa nu a fost încă confirmată, deoarece nu deținea asupra sa documente de identitate.

Imediat după descoperirea tragică, carabinierii de la stația Roma Tor Tre Teste au fost alertați și s-au deplasat la fața locului. Ei au contactat familia presupusei victime pentru a efectua procedurile de recunoaștere oficială a cadavrului, iar aceasta ar putea fi realizată prin intermediul amprentelor digitale.
>>> Escrocherii asupra bătrânilor, boom de cazuri la Roma, o lume interlopă care îi îngrijorează pe polițiști

Posibilă moarte naturală

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transferat la policlinica Tor Vergata, unde medicii urmează să efectueze autopsia și investigațiile necesare pentru a stabili cauza exactă a decesului. La momentul actual, primele constatări sugerează o posibilă moarte naturală, deoarece pe corpul bărbatului nu au fost identificate semne de rănire evidentă.

Polițiștii italieni sunt implicați în desfășurarea cercetărilor pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei tragedii și pentru a exclude orice posibilitate de implicare a unor factori externi. Comunitatea din Alessandrino este ținută cu sufletul la gură în așteptarea concluziilor autorităților, iar autoritățile promit să investigheze fiecare detaliu pentru a aduce lumină în acest caz cutremurător.

sursa: romatoday.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tragedie în Agliano Terme: Muncitor român dependent de jocuri de noroc se sinucide, dându-și foc

Beat și fără permis, accident mortal la Garbagnate Milanese

Beat și fără permis, lovește cu duba doi bicicliști: un tânăr de 15 ani moare în Garbagnate Milanese