in

S-a dus să-și salveze socrul, dar i s-a făcut rău și a murit și el: dublă tragedie la Treviso

Socru și ginere morți la Treviso. Aleargă la socrul său să-l ajute, dar i se face rău și moare și el, o dublă tragedie în Treviso. Doliu într-o familie din Preganziol, Marino Tonello, 93 de ani, și ginerele Luciano Michielin, 63 de ani, au murit la doar câteva minute distanță.

Socru și ginere morți la Treviso

La vestea că socrul său se simțea rău, a alergat imediat la el pentru a încerca să practice primele manevre de resuscitare în așteptarea ajutorului medical.

Dar, la scurt timp după ce a încercat în zadar să salveze viața bătrânului, acesta a avut la rândul său o stare de rău care l-a răpus în câteva clipe.

Este dubla tragedie care a lovit o familie din Preganziol, din provincia Treviso, care în mai puțin de o oră a văzut moartea ambilor bărbați: Marino Tonello, un fost fermier în vârstă de 93 de ani, și ginerele său. Luciano Michielin, un fost poștaș în vârstă de 63 de ani.

O soartă crudă pentru acesta din urmă care fusese pensionat de doar o lună. Totul s-a consumat în scurt timp vineri dimineață în locuința familiei bătrânului unde a fost dus de urgență și ajutorul medical Suem 118 în urma apelului de urgență.

Luciano fusese alertat de soția sa

Luciano fusese alertat de soția sa care se dusese la casa părinților din apropiere pentru a afla condițiile tatălui său. Bărbatul de 63 de ani a încercat să-l resusciteze pe cel de 93 de ani dar fără succes și din păcate nu au reușit nici medicii ambulanței.

Al doilea deces în familie

În timp ce familia deplângea dispariția bătrânului, după cum relatează Il Gazettino, Luciano Michielin a început să se simtă rău, se pare că se simțea fără putere, dar toată lumea atribuia starea situației, forfotei salvării și doliului pe care tocmai îl avea în familie.

Prof. Crisanti comenteaza datele despre Covid: „Morții sunt aproape toți vaccinați”

Dar, la mai puțin de o oră mai târziu, bărbatul s-a prăbușit fără viață și nu și-a revenit niciodată. Din păcate, nici pentru el nu s-a putut face ceva și fostul poștaș a murit în fața ochilor șocați ai soției sale, care în câteva zeci de minute a pierdut soțul și tatăl.

Bărbatul lasă în urmă și trei fiice. Vestea a șocat comunitatea locală. „Este un doliu care ne lasă cu gura căscată” a comentat primarul Paolo Galeano.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 2.8]
Zelenski în Parlamentul României l-a comparat pe Putin cu Ceaușescu

Zelenski în Parlamentul României l-a comparat pe Putin cu Ceaușescu: „Nu avea nimic sfânt” – VIDEO

ucis sotul italian

Româncă de 32 de ani, condamnată la 20 de ani închisoare, a plătit pentru a-i fi omorât soțul italian, mai mare ca ea cu 32 de ani