in

Șoferul mașinii în care au murit cei adolescenți români lângă Bergamo a fost arestat pentru omor stradal

Doi adolescenți români, de 14 și 17 ani, au murit într-un accident rutier petrecut ieri, 2 noiembrie, la Palosco, lângă Bergamo. În mașină se mai aflau alți doi minori, răniți foarte grav. Mașina era condusă de un român de 24 de ani, rezident la Cividate al Piano, arestat de carabinieri pentru omor stradal și fugă de la locul accidentului. Mașina Ford Focus pe care o conducea, din proprietatea părinților săi, a derapat din cauza vitezei și a intrat într-o construcție de beton.

Cele două victime, Pietro Joia (13 ani) și Francesco Gheorghe, (17 ani) vor fi înmormântați în România, în Craiova, localitatea natală. Toți cei patru minori frecventau Centrul de formare profesională din Chiari.

Pietro, cel mai mic dintre cei doi morți, se afla pentru prima dată în afara localității. Petrecuse noaptea de Halloween dormind la un prieten și la ora 15 venise mașina să-l ia pentru a-l duce acasă. Nu a mai ajuns la părinții săi Dorel și Natalia și la frații săi Vasile, Florin și Ionuț.

Bergamo, accident rutier deosebit de grav: doi tineri și-au pierdut viața și alți trei au fost grav răniți, TOȚI ROMÂNI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul Spaniei finanțează cel mai complet studiu despre Diaspora românească din Spania realizat vreodată la nivelul UE

Român de 59 de ani spulberat de o mașină lângă Pavia, la volan se afla o femeie