in

„Stăpâna prostituatelor” din Ferrara, o româncă de 36 de ani

Ştefana Mioara Poenaru, lidera unei reţele de prostituţie în Ferrara, a fost condamnată la doi ani, pentru că a colaborat cu anchetatorii.

„Stăpâna prostituatelor” din Ferrara, o româncă de 36 de ani conducea cu mână de fier o reţea vastă de prostituţie, scrie Rovigo Oggi, citat de Adevărul.

„Anchetele au făcut posibilă identificarea Ştefanei Mioara Poenaru drept şef incontestabil al grupulu. Pe stradă, în oraşul Ferrara, nu ezită să le ameninţe pe tinerele prostituate, pentru a obţine o parte din câştigurile lor şi pentru a le obliga să crească numărul serviciilor sexuale zilnice”, scrie publicația italiană.

Toate fetele plăteau câte 50 de euro pe zi, iar în schimb beneficiau de un loc pentru întâlnirile cu clienţii, pus la dispoziţie în apartamentele închiriate special de membrii reţelei.

Prostituatele erau obligate să plătească şi taxă de publicitate şi protecţie, iar pentru „un loc” pe stradă erau nevoite să scoate din buzunar 50 de euro în fiecare săptămână.

Mai mulţi români, dar şi patru italieni care locuiesc în Rovigo şi Bologna se numărau printre „locotenenţii” Ştefanei.

Ancheta a vizat 10 persoane, inclusiv Ştefana Mioara Poenaru.

Luni, 7 decembrie, un tribunal italian a condamnat-o la doi de închisoare şi a amendat-o cu 8.000 de euro. A contat faptul că românca a acceptat să colaboreze cu autorităţile italiene şi că şi-a recunoscut vinovăţia. Alţi doi români, „locotenenţi” ai Ştefanei au fost condamnaţi la un an de închisoare şi la o amendă de 600 de euro.

femeie insarcinata

O femeie însărcinată în șase luni a murit de Covid-19. Bebeluşul de doar 800 de grame a fost salvat

Româncă din Italia, proprietară a 500 de autoturisme, denunțată pentru fraudă împotriva statului și fals