in

Româncă din Italia, proprietară a 500 de autoturisme, denunțată pentru fraudă împotriva statului și fals

O româncă de 31 de ani, stabilită în Quiliano, o localitate din provincia Savona, regiunea Liguria, este acuzată că a înmatriculat 500 de mașini, care ar fi trebuit să fie radiate. Aceasta declara că le trimite în România, însă au fost vândute la negru în Italia. Unele dintre autoturism, au fost folosite ulterior pentru jafuri și alte infracţiuni, scrie La Stampa.

Ancheta carabinierilor a început în urmă cu șase luni, după cererea trimisă de Parchetul din Milano, care solicita informații cu privire la unele mașini folosite pentru a comite infracțiuni. Maşinile ar fi fost înregistrate pe numele unei femei, proprietara unui salon auto. În urma verificărilor ulterioare s-a constatat că, de-a lungul anilor, femeia înregistrase pe numele ei 500 de mașini.

Carabinierii au obținut un mandat de percheziție pentru locuința femeii. Au găsit o singură mașină, cea pe care o folosește ea, și sute de plăcuţe de înmatriculare. Era vorba de numerele unor autoturisme care figurau ca radiate, după ce ar fi fost trimise în străinătate.

În acest fel, femeia a evitat să plătească TVA și orice alt impozit. Românca a fost denunțată pentru fraudă împotriva statului și fals.

Cei care au cumpărat maşinile le-au folosit și pentru a comite infracțiuni și jafuri. Femeia s-a apărat spunând că doar a vândut mașinile, fără a-și face griji cu privire la posibila lor utilizare.

Numele femeii a fost inclus în blocul de registru, într-o listă care o va împiedica să efectueze operațiuni similare sau să înregistreze alte mașini. Toate mașinile implicate în această activitate au fost incluse într-o listă neagră care va permite, prin numele titularului și comparația între numărul șasiului și placa care nu se potrivește, să le recunoască și apoi, odată identificate, să le blocheze.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Stăpâna prostituatelor” din Ferrara, o româncă de 36 de ani

inundatii venetia1

Veneţia, sub ape. Imagini impresionante