in

Suferința unei familii: doi frați, unul în Italia și celălalt în România, au murit în aceeași zi, de aceeași boală

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară. Amândoi au fost răpuşi de aceeaşi boală şi au lăsat în urma lor un ocean de lacrimi şi durere.

O mamă îşi plânge fii, morţi amândoi în aceeaşi zi. Tanti Angi era la căpătâiul lui Ionel, care murea într-un spital din România, când a aflat că s-a stins şi Nicuşor, celălalt fiu al ei, la Treviso, în Italia. Amândoi sufereau de cancer şi în ciuda luptei cu boala, amândoi au pierdut.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 anişori, Nicolas, de care era foarte mândru. Nicuşor a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala. Prietenii au demarat o acţiune de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta la repatrierea trupului său, scrie observator.tv.

Dragi Prieteni, in dimineata zilei de luni cand Nicusor Rusu se stingea din viata… familia lui din Romania plangea trecerea la nefiinta si a fratelui lui Nicusor, Ionel Rusu si acesta suferind de cancer… da in aceiasi dimineata ati citit bine. Nu-mi pot imagina cat de mare e suferinta familiei a mamei lor neputand fii alaturi de ambii in acelasi timp. Cu ajutorul nostru poate macar sa-si ia ADIO si de la Nicusor. Sunt convins ca ii purtam in rugile noastre dar putem sa participam cel putin astfel si la usurarea crizei financiare. Va transmit recunostinta lui Angi Rusu si totodata multumesc anticipat pentru donatiile voastre. Dumnezeu sa va Binecuvanteze.„, a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Mama celor doi băieţi îl aşteaptă şi pe Nicuşor acasă, la Galaţi, să îl îngroape lângă Ionel. Durerea ei nu se va stinge vreodată, dar măcar poate să îi plângă împreună.


Iată apelul de pe Facebook:

O adevarata tragedie a avut loc astazi in Mestre/Italia, cand Nicusor Rusu tanarul mereu vesel, la varsta de 42 de ani a decedat dupa o lunga perioada de suferinta. Desi a urmat lungi perioade de tratament, eforturile doctorilor de a il salva au fost de prisos. 

A ramas o mama cu un baietel gingas, de numai 3 anisori, o familie indurerata care nu isi revine din soc, si care in prezent face eforturi pentru a reusi sa repatrieze trupul neinsufletit.

Lansez un apel in incercarea de a fi alaturi de familia indoliata. Haideti sa daruim din ceea ce avem pentru a ii oferi familiei lui Nicusor un sprijin financiar in tumultul ce le sta in fata.

Cred ca daruind, vom dobandi si ca familia indoliata acum va gasi in timp o cauza nobila in care sa daruiasca mai departe.

Donatiile pot fi facute in contul sotiei decedatului:
Angelica Buboi; IBAN: IT28V0503462180000000003605; SWIFT: BAPPIT21117

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bolzano, șofer român de TIR, căutat de mai bine de 10 ani pentru trafic de imigranți, depistat la un control de rutină

Roma, forum al asociațiilor românești, principalele mesaje ale ambasadorului Bologan: IMPLICARE și UNITATE