in

”Suntem îngrijitoare, deschideți?”, două românce narcotizau și jefuiau bătrânii la Torino

Își anesteziau victimele cu Lexotan pentru a le jefui. Două femei, Dorina Drăgan și Liliana Afrentoaia, de 27 și 49 de ani, ambele românce, au fost arestate de carabinieri cu acuzația că sunt jefuitoare în serie. Prima, acuzată de jaf, a fost arestată cu un mandat de arestare preventivă emis de judecătorul de instrucție din Torino, a doua a fost reținută de carabinierii de la unitatea Borgo Dora pe 14 septembrie în oraș.

Cele două femei se prezentau la victimele lor, în special persoane vârstince, drept îngrijitoare: «Dacă va fi să aveți nevoie de un ajutor în casă, ne puteți chema când doriți”. Însă, odată intrate în casă, cele două femei sedau bătrânii și le furau bijuteriile și banii.

Anchetele carabinierilor din Moncalieri au început pe 7 februarie, când un bărbat de 75 de ani a fost găsit în stare confuzională pe stradă, amorțit. Militarii au descoperit că cele două femei se prezentaseră la el acasă cu câteva ore înainte furând un lănțișor din aur și câteva zeci de euro în numerar.

Dus la spital pentru verificări, examenele medicale au evidențiat în urina bărbatului benzodiazepină, un anesteziant puternic folosit pentru a-l amorți. Bătrânul a rămas internat câteva zile în spital, sub observație.

Anchetele militarilor au dus la prima arestare pe 11 septembrie. Pe 14 septembrie seara, în jurul orei 23, carabinierii au reținut-o și pe Afrentoaia pe numele căreia fusese emis un mandat de arestare preventivă. Cele două femei sunt suspectate că au pus la cale un jaf similar pe 25 februarie la Nichelino.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Violeta Bîrlă, regizor român în Italia: ”Mi-ar plăcea ca România să creadă mai mult în tineri”

Turbulențe și doi pasageri leșinați, panică pe cursa Wizz Air București – Catania