in

Turbulențe și doi pasageri leșinați, panică pe cursa Wizz Air București – Catania

Un avion Wizz Air care circula de la București la Catania a intrat într-o zonă de turbulențe, iar lumea s-a panicat, având în vedere schimbarea repetată de altitudine. S-a întâmplat miercuri 20 septembrie. De fapt, avionul a fost solicitat să mai aștepte până la aterizare, deoarece un alt avion ar fi fost lovit de o pasăre. Văzând schimbările de altitudine, în avion s-a declanșat panica.

Doi călători au leșinat și au avut nevoie de îngrijiri, a relatat un pasager al cursei, la Antena 3: „Cam cu 20-30 de minute inainte de aterizare au inceput turbulențele. Nimic neobișnuit. Dar înainte de aterizare, pilotul a avut un anunț în care pomenea de „bird strike” (ciocnire cu o pasăre) și că mai rămânem circa 10-15 minuteîn aer”.

Călătorii erau panicați „pentru că avionul tot cobora, urca, era în picaj efectiv”, a povestit pasagerul. În final, avionul a aterizat cu bine la Catania.

De fapt, ce s-a întâmplat?

”Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să menţină altitudinea deasupra aeroportului Catania înainte de aterizare, în condiţiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact cu o pasăre a unei alte aeronave”, se arată în comunicatul Wizz Air.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Suntem îngrijitoare, deschideți?”, două românce narcotizau și jefuiau bătrânii la Torino

Cristina Mihăilescu, Torino: ”În străinătate, românii s-au obişnuit să vadă doar adversari, nu şi parteneri”