in

Surpriză: nu era o femeie frumoasă și atrăgătoare, ci un transsexual

Experiență nefericită pentru un italian de 36 de ani agresat cu o piatră în interiorul mașinii sale. Credea că este o femeie, apoi surpriza.

Voia să petreacă o seară distractivă. Dar cu siguranță, când a fost abordat de acea prostituată pe via Venezia, la Padova, nu s-a gândit că va fi amenințat și jefuit. Și în plus nu de o femeie, ci de un transsexual. S-a sfârșit cu intervenția unei patrule de la echipa radiomobilă.

Bărbatul a povestit carabinierilor că a fost abordat de o femeie foarte frumoasă, atrăgătoare. O fată care a urcat în mașina sa, în plină noapte. Apoi a descoperit că sub haine era un el, cu siguranță nu o fată gata pentru o noapte de nebunii. Era un transsexual român, pe nume Gabor G.

Bărbatul l-a refuzat, însă transsexualul nu avea nicio intenție să-și piardă noul client. Astfel a scos o piatră din poșetă. Mai întâi l-a amenințat, apoi i-a furat cheile de la mașină, un Fiat Punto. Apoi transsexualul a coborât din mașină. Pentru a se putea întoarce acasă, italianul a trebuit să scoată din buzunar 130 de euro, poate costul prestației sexuale neconsumate.

Tânărul a chemat carabinierii. După câteva ore carabinierii l-au găsit pe tânărul transsexual care se numește Gabor Gabor, român născut în 1994. Gabor a fost judecat pe 3 septembrie pentru infracțiunile de care este acuzat. S-a ales cu o condamnare la un an și patru luni de detenție cu suspendarea pedepsei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Întreprinzători la Milano: mai mulți Mohamed decât Giuseppe

Tinuți în condiții inumane și exploatați la cules roșii. Povestea sclavilor din Puglia