in

Tânăr de 19 ani, plecat în Italia imediat după ce a terminat liceul, şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulație

Cătălin Iuoraş, un tânăr de numai 19 ani, plecat în Italia, la muncă, imediat după ce a terminat liceul, şi-a pierdut viaţa sâmbătă dimineaţa, într-un grav accident de circulaţie produs în Montecastrilli.

Cătălin a profitat de faptul că avea weekendul liber, astfel că vineri seara a ieşit în oraş alături de alţi trei prieteni, pentru a se distra. Conform observator.tv, care citează presa italiană, sâmbătă, în jurul orei 04.00 dimineaţa, cei patru tineri au plecat spre case, însă ei au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie produs în dreptul gării din Montecastrilli.

David Leonardi, un italian de 31 de ani, era şoferul autoturismului în care se afla şi Cătălin Iuoraş. La un moment dat, Leonardi a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR.

Leonardi a murit în drum spre spital, iar Cătălin Iuoraş a murit pe masa de operaţii. Ceilalţi doi tineri aflaţi în maşină au suferit şi ei răni grave şi sunt internaţi la Terapie Intensivă, sub supravegherea atentă a medicilor.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi vor să afle motivul care a dus la producerea accidentului. Se mizează pe două variante. Ori Leonardi avea viteză excesivă, ori a fost neatent în momentul producerii accidentului.

Cătălin Iuoraş plecase în Italia imediat după terminarea liceului, pentru a-şi face un viitor, însă viaţa lui s-a încheiat prematur.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ