in

Tânăr român de 23 de ani, ucis de o supradoză de droguri la Modena, autoritățile sunt în alertă, este a doua victimă în câteva zile

A murit din cauza drogurilor, este al doilea mort în câteva zile în zona Sacca din Modena. Victima este un tânăr român de 23 de ani. Alarma s-a dat în 29 noiembrie, pe via del Mercato, în aceeași zonă în care o tânără de 24 de ani fusese găsită moartă cu câteva zile înainte.

Investigatorii nu este exclus ipoteza unui transport de droguri cu compoziție ucigașă. În zona Sacca din Modena, două vieți au fost secerate de supradoză de droguri. În urmă cu câteva zile într-un apartament de pe Via Gerosa, o tânără de 24 de ani a fost găsită moartă de părinții ei.

În 29 noiembrie, în același cartier, la mică distanță, un alt tânăr, român de 23 de ani, rezident la Miranodola, a fost găsit mort în interiorul mașinii pe care a parcat-o în piața din fața unui magazin alimentar, la câțiva metri de intersecția cu via Canaletto.

Alarma a fost dată de trecători, care au observat cadavrul bărbatului din interiorul mașinii imobil într-o poziție vizibilă. Locul unde a fost parcată mașina era în acea seară frecventată de numeroși rezidenți.

Agenții poliției au intervenit imediat la fața locului. Trupul bărbatului a fost transportat la medicina legală pentru o autopsie care va trebui să stabilească cu certitudine cauzele decesului.

Investigațiile, ca și în primul caz de pe via Gerosa, urmăresc identificarea persoanelor care au intrat în contact cu bărbatul înainte de moartea sa, pentru a fi furnizat o doză, care probabil a fost prelucrată prost și a fost letală.

Mărturii importante au fost adunate de la cei care au observat cadavrul și cei care au fost prezenți în zonă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/romanca-de-17-ani-moarta-de-supradoza-cu-heroina-in-coslada-a-fumat-droguri-cu-iubitul-ei-de-27-de-ani/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prezenţă surpriză la Cotroceni. Adrian Năstase, invitatul lui Iohannis la recepția de Ziua Națională

Accident teribil la Casaletto Lodigiano, adolescentă română de 16 ani a murit iar alți trei tineri au fost grav răniți