in

Tânăra care a născut într-un Mac Donald’s apoi şi-a abandonat fiul în wc este româncă VIDEO

Opinia publică din Italia a rămas şocată, în urmă cu mai bine de o săptămână, de gestul unei tinere care a născut un băieţel în toaleta unui Mac Donald’s din Roma, apoi şi-a abandonat fiul în “wc”-ul public. Autorităţile, analizând imaginile de la telecamerele de supraveghere, au identificat-o pe tânăra mamă: este vorba de o româncă, dată acum în urmărire internaţională pentru tentativă de pruncucidere.

Episodul a avut loc în noaptea de 28 decembrie. Tânăra, în jur de 25 de ani, cu părul lung şi îmbrăcată cu o geacă de piele şi pantaloni mulaţi, a intrat în toaleta unui fast food din zona EUR. A rămas circa 20 de minute, apoi a ieşit din restaurant, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După nouă minute (ora a fost înregistrată de telecamerele de supraveghere), în aceeaşi toaleta a intrat o adolescentă de 16 ani, care a văzut copilaşul în wc, pe jumătate acoperit de apă. Tânăra, şocată, a avertizat personalul de la Mac Donalds, care a chemat ambulanţa şi poliţia.

Bebeluşul a fost transportat la spitalul Sant’ Eugenio, unde a ajuns în stare de hipotermie. Medicii l-au pus imediat în incubator, unde băieţelul şi-a revenit în scurt timp. Nou-născutul, căruia medicii i-au dat numele de Emanuele, are 3 kilograme şi acum este in afara oricărui pericol.

Imediat după ce a fost dată alarma, poliţiştii au început să o caute pe tînăra mamă, folosind imaginile telecamerelor de supraveghere. Au fost interogate şi prostituatele care frecventează zona EUR. Unele ar fi recunoscut-o pe tânără, dar au declarat că nu ştiu care este numele ei. Anchetatorii nu au exclus ca ea să fi avut un complice, care o aştepta în afara fast-foodului.

După mai bine de o săptămână, poliţiştii au reuşit să dea de urma tinerei. Potrivit ANSA, este vorba de o prostituată care ar fi fugit acasă, în România, imediat după naştere.

Autorităţile italiene au cerut colaborarea colegilor români, pentru a o aresta. Tânăra este acuzată de pruncucidere. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ana Maria Pârjolea din Riano, premiată în România la un concurs de tradiţii populare VIDEO

674 de milioane de euro- banii trimişi de români acasă în primele 9 luni ale lui 2012