in

Taranto, româncă de 46 de ani, omorâtă în bătaie de concubin, a surprins-o cu amantul. ”I-am dat doar două palme”

Un muncitor agricol de 40 de ani, Gheorghe Mateiu, a fost arestat de carabinierii din Taranto pentru uciderea concubinei sale, Violeta Marina Carabineru, de 46 de ani, și ea muncitoare agricolă, a cărei cadavru, în stare avansată de descopunere, a fost găsit pe 13 iulie într-o locuință din centrul istoric din Massafra.

Autopsia a evidențiat semne de violență pe corpul femeii. Mateiu, potrivit reconstituirilor carabinierilor, s-a dus în România câteva zile și când a revenit și-a surprins iubita în compania fostului ei partener, bătându-i pe ambii cu pumnii și picioarele și cu suportul metalic al unei parabolice. Apoi a fugit, făcându-și pierdute urmele.

Bărbatul, care ar fi plecat cu trenul mai întâi la Bari și apoi la Roma, a aflat apoi de la o conațională că iubita sa a fost găsită moartă și că este căutat de carabinieri. Românul s-a prezentat la un post de poliție din Roma furnizând o versiune a faptelor menită să redimensioneze violenta agresiune asupra celor doi și indicând că s-a limitat să-i dea femeii ”două palme”.

Carabinierii din Taranto s-au dus după bărbatul de 40 de ani și l-au condus la cazarmă unde, în prezența avocatului său, a furnizat procurorului declarații privind violenta agresiune, precizând că nu intenționa să o ucidă. Este acuzat de omor voluntar, violare de domiciliu, vătămare corporală, sechestrare de persoană și port și deținere de arme.

Surprinsă cu amantul

Gheorghe Mateiu și-a bătut mortal concubina pentru că la reîntoarcerea din România a surprins-o cu un alt bărbat în locuința lor. Încă din primele momente ulterioare găsirii cadavrului, militarii și-au concentrat atenția asupra lui Gheorghe Mateiu, care devenise de negăsit de pe 10 iulie, zi în care, potrivit reconstituirilor anchetatorilor, ar fi avut loc omorul, plasat cronologic în intervalul de timp dintre seara zilei de 9 și primele ore ale nopții de 10 iulie.

Aceste ipoteze investigative și-au găsit confirmarea în faptul că bărbatul, începând din acea zi, și-a închis telefonul mobil, telefonând de pe alte numere cu ”număr necunoscut” unor conaționali rezidenți în Massafra de la care încerca să afle informații privitoare la iubita sa.

În urma cercetărilor carabinierilor de la Departamentul Operativ, a reieșit că românul, imediat după revenirea sa din România, s-a dus la locuința pe care o împărțea cu femeia și, după ce a încercat în zadar să deschidă ușa, nereușind din cauza prezenței cheii în interior, a spart geamul acesteia cu o antenă parabolică pe care o achiziționase din România.

Odată intrat, Mateiu a surprins-o pe femeia de 46 de ani cu fostul ei iubit, un muncitor agricol de 43 de ani rezident în Massafra.

În acel moment bărbatul și-a pierdut mințile, năpustindu-se asupra celor doi și bătându-i cu mâinile goale și cu suportul parabolicei, producând diferite leziuni bărbatului (care și-a pierdut conștiența) și femeii, moartă în urma gravelor răni suferite. Mateiu, după ce și-a legat rivalul, a fugit.

Românul a fost arestat și dus la închisoare, urmând să fie audiat de judecătorul de instrucție.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Menajeră la Roma, personaj inedit pe scenă: Chirița din Diaspora. ”Nu-mi plac oamenii care uită să vorbească românește”

Montichiari, înarmat cu o sulă, a găurit de 18 ori roțile mașinii fostei iubite, o româncă de 30 de ani