in

Taranto/Bătaie între români pentru un loc de cerşit

Şapte cetăţeni români au fost arestaţi după ce s-au bătut pentru un loc de cerşit, în localitatea Taranto, din regiunea Puglia, sud estul Italiei, informează “Il Quotidiano di Puglia”. Toţi îşi revendicau dreptul de a cerşi lângă biserica “Sant’Egidio al Tramontone”, unde, se pare, câştigul era asigurat, mai ales în timpul slujbei de duminică.

Cearta pentru un loc la poarta bisericii a degenerat ieri, duminică, 30 ianuarie, într-un conflict violent, bărbaţii luându-se la bătaie cu pumni şi bastoane. Poliţia a intervenit imediat pentru a-i linişti pe români, dar doi dintre ei, răniţi, au ajuns la spitalul din localitate. Este vorba, din păcate, de “o bătaie între săraci”, se citeşte în articolul publicaţiei italiene.

Carabinierii i-au arestat pe toţi românii implicaţi în conflict: C.A. şi A.L.B (25 ani), C.A.C. (34 ani), V.A. (56 ani), A.E.P. (21 ani), N.H. (20 de ani) şi C. N. (37 ani). Alături de ei, este cercetată în libertată şi o femeie de 31 de ani, care era însoţită de copilul său, în vârstă de 5 ani. Doi dintre români au precedente penale.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

FOTO/ Românce excluse de la “Miss Padania”

Alegeri 2011/ Mini-interviu Gabriel Pirjolea, primul posibil candidat