in

Teramo, româncă la un pas de a fi incendiată de soțul indian, dusă cu copilul într-o structură protejată

Carabinierii din localitatea Roseto, provincia Teramo, Italia, au arestat un cetăţean indian de 28 de ani, care şi-a ameninţat soţia româncă, de 25 de ani, că îi dă foc. Iar planul urma să fie dus la îndeplinire, dacă poliţiştii nu ar fi fost anunţaţi de o rudă a româncei de intenţiile criminale ale indianului. Tânărul a fost reţinut de poliţişti în zona unei staţii peco, unde umpluse o canistră cu benzină.

El a fost arestat, apoi mutat în penitenciarul din Teramo, scrie observator.tv, citând Il Messagero. Anchetatorii au încercat să afle povestea din spatele acestui plan diabolic al bărbatului. Dusă la audieri, românca le-a spus că avea parte de mai mult timp de scene de violență din partea soţului indian, deseori chiar în prezența fiicei lor de numai 2 ani.

Autoritățile au decis să le mute pe cele două într-o structură protejată, în timp ce indianul a fost denunțat la Procuratura din Teramo pentru violență în familie și pus sub arest. La această oră, el se află în penitenciarul din Teramo.

S-a răzbunat pe soțul italian, o bătea și forța să se prostitueze: opt ani de pușcărie și 60.000 de euro despăgubiri