in

TIR ieșit de pe carosabil, șoferul român era beat, alcoolemia de trei ori peste limita prevăzută de lege

Tir ieșit de pe șoseaua de centură între ieșirile Borgaro și Caselle, direcția Milano-Aosta. Șoferul era beat.

Un tir al firmei de autotransporturi Arcese a ieșit de pe carosabil în după-amiaza zilei de luni 23 ianuarie. Vehiculul circula pe șoseaua de centură din zona nordică. Șoferul, un român de 47 de ani, era beat și avea o rată de alcoolemie de trei ori peste limita legală.

Accidentul s-a produs înainte de ora 16. Vehiculul greu, care transporta materiale din hârtie, circula în direcția Milano-Aosta pe porțiunea cuprinsă între racordurile către Borgaro și Caselle, pe teritoriul provinciei Torino. În zona stației de servicii Stura Sud, acesta a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe o parte.

Bucăți desprinse din tir au lovit o mașină aflată în trecere, dar nimeni nu a fost rănit. Pentru îndepărtarea vehiculului tehnicienii de la Ativa au trebuit să solicite închiderea traficului pe banda dreaptă a șoselei de centură.

Supus testului de alcoolemie de către agenții rutieri, bărbatului i s-a descoperit un nivel de 1,49 grame de alcool la litrul de sânge, adică de trei ori peste limita de 0,5 prevăzută de lege. Imediat i-a fost suspendat permisul și a fost denunțat pentru conducere în stare de ebrietate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vin vremuri grele pentru șoferii români care transportă pachete pe ruta România-Italia: riscă amenzi uriașe și confiscarea mașinii

Poeziile diasporei înlăcrimate: «De ce m-ai gonit de-acasă, Românie nemiloasă?»