in

Tivoli, își viola fiica vitregă de 9 ani: român de 34 de ani arestat

Un cetățean român a fost reținut de poliia italiană la Tivoli și dus la închisoarea Rebibbia, pentru acuzația de abuz sexual asupra unui minor.

Monstrul este un român de 34 de ani. Violența a avut loc într-o casă din Tivoli. Poliția l-a arestat în executarea unui ordin de arest preventiv emis de magistratul Tribunalului din Tivoli pentru acuzația de viol împotriva unui minor.

Cercetările, efectuate de agenți ai sectorului specializat în violență de gen și asupra minorilor, au fost coordonați de unul dintre adjuncții procurori ai Grupului antiviolență de gen și infracțiuni sexuale al Parchetului.

Toate acestea au făcut posibilă constatarea unor indicii grave de vinovăție împotriva infractorului care a violat în mod abitual copila. Fetița i-a mărturisit mamei sale că a suferit, în mai multe rânduri, abuzuri sexuale ale bărbatului, care au avut loc în interiorul casei lor în timpul absenței femeii.

Mama fetei a depus imediat o plângere despre ceea ce a aflat de la fiica sa și, ulterior, constatările anchetatorilor au confirmat cele spuse de copil care, în fața personalului de specialitate, a relatat violența suferită. Cadrul de probă stabilit de anchetatori a arătat indicii grave de vinovăție împotriva bărbatului și din acest motiv a fost emis un ordin de către autoritatea judiciară pentru măsura de arest în închisoare.

Bărbatul de 34 de ani, care părăsise casa în care locuia împreună cu fosta parteneră, a fost gărit în noua casă, într-o clădire de pe un teren rural și a fost dus în închisoarea Rebibbia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul Orban a trecut de votul Parlamentului. Cine sunt noii miniștri, lista completă

Ancona, român de 62 de ani, găsit mort de fiica sa, în propria locuință