in

Torino, arestat pentru că și-a bătut soția, femeia intenționa să divorțeze: ”Voiam să plec pentru că mă înșela”

Un român a fost arestat la Torino, după ce și-a bătut soția și a amenințat-o că o desfigurează cu acid. Bărbatul și-a vărsat furia și asupra fiicei sale, după ce a aflat că soția vrea să divorțeze.

Vecinii au dat alarma când au auzit țipete infiorătoare din casa familiei, ulterior bărbatul fiind reținut și arestat pentru violență domestică, relatează La Repubblica.

Românul de 49 de ani își bătea frecvent soția, dar și pe fiica lor. Femeia le-a povestit anchetatorilor că totul a început acum doi ani, când i-a spus că vrea să divorțeze. ”Voiam să plec pentru că mă înșela”, a declarat femeia.

Bărbatul a fost orbit de furie când a primit vestea și a început să-și bată soția. Violențele au fost constante în toată această perioadă, iar la ultimul scandal bărbatul i-a spus soției că o desfigurează cu acid dacă mai aduce în discuție divorțul.


Salerno, româncă de 29 de ani, bătută cu pumnii și picioarele de logodnicul italian în fața copiilor

Româncă bătută și violată de soțul devenit monstru din cauza jocurilor de noroc: ”Nu valorezi nimic, ești o nulitate”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

San Giovanni Rotondo, incediată mașina Audi A6 a unui român fără ocupație

Afacerea ta acasă: 40.000 de euro nerambursabili, finanțare europeană, pentru start-up-ul tău în România prin proiectul Diaspora ReSTART. Înscrie-te până cel târziu 1 august 2018!