in

Torino, i-a dat un pumn și l-a omorât, român arestat: ”M-a lovit. Eu l-am împins…”

Ceartă care s-a încheiat cu o tragedie. Un român a fost arestat pentru omor din culpă în cazul morții lui Jesus Christian Fuentes Sanchez (foto), de 39 de ani, peruvian, internat sâmbătă 29 iulie dimineața la Spitalul San Giovanni Bosco cu o tăietură la buze și o rană profundă la cap.

Înainte de a murit, peruvianul a trimis un mesaj pe WhatsApp rudelor în care povestea că a fost bătut. Și astfel, sora lui a prezentat plângere: «Vreau să știu adevărul privind moartea fratelui meu. Înainte de a-și pierde conștiența a povestit că a fost agresat pe stradă».

Anchetele carabinierilor au dus la identificarea unui român de 25 de ani, Georgel Bogdan  Mogoș, fără antecedente penale. Tânărul a fost reținut pentru omor din culpă. Agresiunea ar fi avut loc în fața unui bar de pe via Lauro Rossi, la Torino.

Pe timpul interogatoriului, tânărul român a povestit că a încercat să-l alunge pe peruvian din bar pentru că băuse prea mult și devenise agresiv. În timp ce-l însoțea afară, Fuentes Sanchez i-ar fi dat două palme lui Georgel Bogdan Mogoș, care ar fi reacționat cu un pumn și un șut. Peruvianul a căzut la pământ, lovindu-se la cap. «M-a lovit. Eu l-am împins pentru a-l îndepărta, nu cu violență. El era beat, nu se ținea pe picioare. Și a căzut».

«Imediat am chemat ambulanța. Mi-au spus că era bine și astfel m-am întors acasă – a adăugat românul. Când am citit despre decesul lui am fost șocat». Bogdan voia să se întoarcă în România, la Galați, și să-și deschidă o firmă de autotransport. Povestirea bărbatului a fost confirmată de clienți ai barului și de înregistrările camerelor de supraveghere.

Sanchez a murit după două zile de agonie la spitalul San Giovanni Bosco din Torino din cauza ”tensiunii endocraniene cu hemoragie cerebrală post-tramatică”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un deținut român s-a sinucis la Rebibbia, sindicatele denunță: ”Condiții inumane pentru deținuți”

«Un pic de România», ideea poetului Viorel Boldiș din Italia: cutiuța cu pământ românesc. ”Simbolizează întreaga noastră ţară, România Noastră Mare…”