in

Torino, educatoare de 52 de ani, s-a îndrăgostit de o femeie și își teroriza soțul român și fiicele: ”Trebuie să mori”

În grădinița în care a lucrat timp de zece ani, nimeni nu a sesizat vreodată probleme despre ea și nimeni nu a făcut rapoarte pentru comportament agresiv sau violent. Dimpotrivă, uimirea a fost foarte mare când colegii și personalul au aflat că G. B., italiancă de 52 de ani, a fost arestată încă din luna octombrie și că a fost chemată în judecată pentru acuzații de maltratare a familiei. Insulte, amenințări și bătăi îndreptate împotriva soțului, de naționalitate română, și a fiicelor.

Și în sala de judecată, procurorul Gianfranco Colace a cerut pedeapsa la doi ani și opt luni, descriind comportamentul unei femei care, în ultimii ani, prin acțiunile sale a dovedit că își urăște familia, în loc să-i adreseze afecțiune și protecție. Procurorul a mai declarat că ultimul incident a creat o situație de un pericol deosebit, deoarece femeia a încercat să-l înjunghie pe soț, fiind oprită în ultima clipă de una dintre fiice.

Problemele au început în urmă cu cinci ani, când G. B., în vârstă de 52 de ani, a descoperit că era bisexuală. Astfel a început o viață paralelă, dispărând în weekend și lăsându-și soțul român să aibă grijă de fiicele ei. S-a îndrăgostit de o altă femeie iar situația în care s-a găsit a aruncat-o într-o criză profundă, atât existențială, cât și conjugală. Și femeia a început să bea. „Întregul salariu și-l consuma pe băutură și jocuri electronice”, a explicat procurorul judecătorului.

”Excesul de alcool poate provoca o agresiune mai puternică. Insulte groaznice sunt adresate în permanență celor două fiice adolescente. Amenințări precum „trebuie să mori” și alte insulte grele au devenit normale.”, a rezumat procurorul în rechizitoriu.

Ura cea mai mare a fost îndreptată împotriva soțului, însoțită de pumni, palme și lovituri de tot felul. Bărbatul a povestit că pentru a citi o carte trebuia să meargă în pivniță.

„Pe 15 octombrie, își ia fiicele în parc cu un prieten. Soția se îmbată și se înfurie pe fata cea mai mare. Situația degenerează, iar tatăl le ia pe fete și le duce de acasă. S-au întors la ora trei dimineața. Când au venit ei, credeau că mama doarme. Dar ea nu era acasă, a venit o jumătate de oră mai târziu, beată, pusă pe ceartă și deosebit de agresivă. Nu renunță la insulte, pumni, palme, majoritatea îndreptate spre soțul ei. La un moment dat a luat cuțitul de bucătărie și l-a îndreaptat spre soțul său. A fost fiica cea mare care a reușit să o dezarmeze.”, a mai declarat procurorul.

”Această poveste trebuie să se încheie – a mai spus procurorul – pentru că există pericolul ca cineva să moară. După arestare, acuzata nici măcar nu a mai vrut să-și vadă fiicele.“

Concluzia procurorului este clară: comportamentul său este periculos pentru familie.

Cu toate acestea, pentru avocatul apărării infracțiunea „nu există”.

”Episodul cuțitului trebuie redimensionat deoarece, agresiunile sunt sporadice, din cauza alcoolului. De asemenea – a explicat avocatul – acum fiicele au mers să o viziteze, ea este mai liniștită, există semne că relația poate fi reluată”.

Sentința va fi în iunie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A clonat plăcuța de înmatriculare a mașinii unui pensionar din Vicenza: italianul a primit zeci de amenzi

O româncă stabilită în Spania, simbol al luptei împotriva traficului de persoane: ”Sunt mândră că nu m-am sinucis”