in

Torino/ Fete “selectate” în România pentru a se prostitua în Italia, o afacere de 3000 de euro pe săptămână

Poliţiştii din Torino au arestat doi români, Ioan C. şi Ionuţ M., de 31 şi respectiv 27 de ani, acuzaţi de proxenetism, în urma unei anchete demarată acum aproape un an de zile. Alte două românce, considerate a fi membre ale bandei, sunt cercetate în stare de libertate.

Cei doi, ajutaţi de mama lui Ionuţ şi de o altă româncă, făceau în România o selecţie atentă a fetelor care urmau să fie aduse la Torino. “O adevărată afacere”– au spus anchetatorii, care au descoperit şi o agendă voluminoasă- numită “biblie”, unde şeful organizaţiei îşi nota, detaliat, toate veniturile. Din reţea făceau parte cel puţin 8 tinere, identificate de către anchetatori.

Ioan C. le însoţea personal pe prostituate la “locul de muncă”, le controla, le stabilea tariful pentru diferitele “prestaţii” şi le asigura cazarea. Mai mult, la sosirea în Italia le lua buletinele şi le promitea că le va “elibera” doar în schimbul unei recompense de circa 60.000 de euro.

Anchetatorii, care i-au pus telefonul sub observaţie, au putut constata că venitul organizaţiei era de circa 3.000 de euro pe săptămână, dar “afacerea merge prost, pentru că e timp de criză, iar clienţii nu se mai gândesc la distracţii şi sex”- după cum spunea chair şeful bandei, la telefon, fără să ştie că discuţia e înregistrată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ROMA/ Italiancă bătută şi violată de un român. Un nou caz Reggiani?

Studiu/ De ce emigrează românii? “Sărăcia şi corupţia” din ţară, pe primul loc