in

ROMA/ Italiancă bătută şi violată de un român. Un nou caz Reggiani?

Roma 10 noiembrie 2011- Un cetăţean român de 41 de ani a fost arestat ieri dimineaţă de poliţia din capitala Italiei, cu acuzaţia de viol, tentativă de omor şi leziuni grave asupra unei italience de 43 de ani.

Femeia, cu probleme psihice, ar fi acceptat să îl găzduiască pe român în locuinţa ei, aflată într-o pensiune din cartierul Tuscolano. Aici, bărbatul ar fi început să-i facă avansuri, apoi s-ar fi năpustit cu violenţă asupra ei. A violat-o şi a bătut-o, înfuriat că femeia i-a opus rezistenţă.

Vecinii au auzit ţipetele femeii şi au sunat la proprietarul apartamentului, care a chemat poliţia. Agenţii care au intervenit la faţa locului au găsit o scenă de coşmar: bărbatul, în stare de ebrietate, zăcea, pe jumătate dezbrăcat peste corpul femeii rănite.

Victima a fost dusă de urgenţă la spitalul Casilino, unde se află în condiţii disperate, după ce medicii au descoperit că are o hemoragie cerebrală.

Românul, fără un domiciliu stabil şi cu numeroase antecedente penale,  se află acum la închisoarea Regina Coeli.

Acum patru ani de zile, pe 30 octombrie 2007, opinia publică din Italia a fost zguduită de o altă agresiune violentă, comisă de un român asupra unei italiene. Este vorba de Giovanna Reggiani, de 47 de ani, care a murit pe 1 noiembrie, tot la Roma. Pentru acel omor a fost condamnat Romulus Mailat, arestat imdiat după ce corpul victimei a fost găsit, în agonie, lângă staţia Tor di Quinto.

Ştire în actualizare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu mai e zână! Andreea Marin, personaj negativ în filmul „Ho Ho Ho 2”

Torino/ Fete “selectate” în România pentru a se prostitua în Italia, o afacere de 3000 de euro pe săptămână