in

Nu mai e zână! Andreea Marin, personaj negativ în filmul „Ho Ho Ho 2”

Andreea Marin calcă pe urmele soţului ei, Ştefan Bănică Jr. Aceasta va juca alături de Dragoş Bucur în lungmetrajul “Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”. Filmul constituie a doua parte din trilogia care a început cu „Ho Ho Ho”, peliculă românească ce a devenit sinonimă cu sărbătorile de iarnă, în urmă cu doi ani.

Dragoş Bucur este Moş Crăciun

Cel care îşi pune barbă albă de data aceasta este Dragoş Bucur. „Este pentru prima oară când îl joc pe Moş Crăciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei (fiica actorului – n.r.) când mă va vedea. De altfel, cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea”, spune actorul.

Vlad, personajul său, este un poliţist, care, în timpul liber, se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Aşa ajunge şi la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neîmplinită a cărei viaţă se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viaţă mai bună. Ioana este un personaj complex care oscilează între duritatea pe care o afişează în faţa copiilor şi vulnerabilitatea din intimitatea ei.

Andreea Marin a acceptat provocarea

Alegerea producătorilor pentru acest rol este o femeie cu un caracter total opus Ioanei, Andreea Marin Bănică. „A juca într-un film nu era o experienţă aflată pe lista mea de priorităţi. Nu sunt actriţă şi sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a părut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine şi voi face tot posibilul să învăţ, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorată să pot învăţa de la actorii pe care îi admir aflaţi în distribuţia filmului şi veţi avea o surpriză: nu voi fi uşor de recunoscut”, a spus Andreea Marin Bănică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Octogenar italian îşi lasă averea “badantei” care îl lega de pat

ROMA/ Italiancă bătută şi violată de un român. Un nou caz Reggiani?