in

Torino, și-au apărat mama de furia tatălui care sărise s-o înjunghie, unul dintre copii a suferit mai multe răni

Un român de 40 de ani, din Italia, a sărit să-și înjunghie soția și a fost imobilizat de cei doi copii minori ai lor. Unul dintre copii a suferit mai multe răni în timpul conflictului. Românul a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare. Incidentul s-a petrecut la Bruzolo, localitate din provincia Torino.

Un român de 40 de ani, din Italia, a sărit să-și înjunghie soția și a fost imobilizat de cei doi copii minori ai lor. Conform Corriere della Sera, românul și soția lui au fost implicați într-o ceartă violentă și, la un moment dat, bărbatul și-a pierdut cumpătul.

Și-a amenințat soția cu moartea, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a sărit spre ea pentru a o înjunghia. În apărarea femeii au sărit cei doi băieți ai familiei, unul de 14 ani, iar celălalt de 15 ani. Cei doi minori au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și să cheme în ajutor un echipaj de carabinieri.

În ciuda intervenției prompte a oamenilor legii, bărbatul violent a continuat să amenințe și să înjure membrii familiei. A fost arestat preventiv, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Unul dintre băieți a suferit mai multe răni în timpul conflictului și are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bisericile din Italia se vor redeschide pentru slujbele cu public începând din 18 mai, se vor lua însă măsuri de siguranţă

Muncitor român mort la muncă în Italia, a căzut de pe schelă. Tocmai reîncepuse munca, după încheierea restricțiilor