in

Toscana, român arestat de carabinieri de sub patul mamei sale, era căutat de aproape un an

Un român în vârstă de 29 de ani a fost arestat în Toscana, la Fiesole, în provincia Firenze, după ce fusese dat în urmărire de aproape un an de zile. Bărbatul nu a opus rezistență, din contră, de frica arestării s-a ascuns sub pat, într-o ascunzătoare în camera mamei sale, care astfel a încercat să îl acopere.

Era căutat de carabinieri de aproape un an. Când a fost observată prezența sa în casa mamei sale, el a încercat în zadar să se ascundă sub pat, ca să nu fie găsit de militari. Ascunzătoarea provizorie a fost descoperită și astfel carabinierii stației Fiesole (Florența) au arestat un român în vârstă de 29 de ani, un bărbat condamnat, urmărit de un ordin de agravare a măsurii preventive în închisoare emisă de Biroul de Supraveghere al Tribunalului din Florența.

Intensificarea măsurii restrictive, datând din iulie 2018, a fost emisă ca urmare a numeroaselor comunicări efectuate de carabinierii de la Fiesole, cu care a fost raportată absența repetată a aceluiași din casa mamei, unde a fost supus măsurii coercitive de arestare la domiciliu pentru infracțiunea de furt agravat comisă în anul 2012 la San Marcello Pistoiese (Pistoia). 

Măsura restrictivă, în vigoare începând din 2018, nu fusese încă anunțată de la arestarea de la data de 6 iulie, devenind indisponibilă, până când, carabinierii din Fiesole, trecând lângă casa mamei, l-au văzut. Pentru a evita arestarea, omul s-a ascuns, protejat de mama sa, sub pat.

Român urmărit la Lodi, a distrus bariera de la autostradă, apoi s-a opus testului de alcoolemie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Natalia Intotero a trecut de partea Revoluției: «Sunt foarte bucuroasă că diaspora a votat!»

Ajunsă în Italia cu soțul, îl părăsește pentru un italian bogat, de 65 de ani, acum trage ponoasele