in

Tragedia singurătății: Și-a dus soția și copiii în țară, apoi s-a întors la muncă în Italia, a murit departe de familie la 59 de ani

Tragedia singurătății: în vârstă de 59 de ani, de origine română, lucrase la ajutor de bucătar, la cunoscutul restaurant „Tonino”, din localitatea Cortona, provincia Arezzo. Rămăsese singur pentru că de ceva timp familia se întorsese definitiv în România.

Descoperire macabră ieri dimineață în strada Orselli, din Cortona. Cadavrul lui Gheorghe Igna, în vârstă de 59 de ani, de origine română, a fost găsit într-un apartament de la parter. Carabinierii au bătut la ușă alertați de niște vecini care, trecând în fața casei sale, au simțit un miros acru. Bărbatul era mort de cel puțin cinci zile când l-au găsit întins pe pat într-o stare evidentă de descompunere. 

Neavând niciun răspuns, au intrat și s-au trezit confruntat cu o descoperirea cumplită. Au chemat imediat 118 iar după primele investigații se pare că omul murise din cause naturale, un posibil atac de cord.

Căldura puternică din aceste zile ar fi accelerat descompunerea cadavrului și generarea mirosului puternic care a stârnit atenția vecinilor. Nu există semne de intrare forțată în casă sau orice altceva în afara locului care ar sugera altceva. 

Românul era cunoscut printre oamenii din Cortona, iar aceștia îl descriu ca fiind un om muncitor și vesel. El lucra ca ajutor de bucătar la un restaurant din zonă. Bărbatul locuia de câțiva ani în Italia, cu soția, trei copii și un nepot, dar la începutul pandemiei au decis să se întoarcă acasă, în Oradea. Când au putut fi redeschise restaurantele, românul a decis să se întoarcă în Italia, dar de această data singur.

 Nu cu mult timp în urmă se întorsese în orașul unde închiriase un mic apartament în centru. Ar fi început să lucreze din nou în bucătărie în următoarele zile și de aceea nimeni nu l-ar fi căutat în aceste zile de absență de la locul de muncă. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]

Brindisi, a murit pe câmp după ore lucrate pe căldură insuportabilă, bărbatul avea doar 27 de ani

Caltagirone, și-a dat singur foc, în timp ce incendia mai multe mașini, român prins de polițiști la spital