in

Tragedie în Valle d’Aosta, român înecat într-o cascadă. Intrase să se răcorească. Șapte morți într-o singură zi în Italia

Un român în vârstă de 37 de ani, rezident în Piemont, a murit duminică după-amiaza, într-un torent din Valle d’Aosta. Accidentul a avut loc pe cursul râului Fer, mai sus de localitatea Donnas. Corpul românului a fost dus de apă într-o cascadă, fiind apoi recuperat de pompieri. La fața locului au sosit echipele de salvare din Valle d’Aosta și carabinierii.

Cheile Fer sunt foarte frecventate vara de cei care caută să se răcorească. Conform unei prime reconstituiri, românul a intrat într-un bazin format pe cursul torentului, când a fost târât de curent în cascadă. Fratele și prietenii tânărului român au asistat neputincioși la tragedie. Tot ce au putut face a fost să sune la 112.

Duminică a fost o zi toridă și plină de tragedii în Italia, cu cel puțin alte șase persoane înecate, în afară de românul din Valle d’Aosta. Patru persoane au murit în Sardinia și două în provicia Ferrara. Bilanțul ar fi putut fi mult mai grav: nouă persoane au fost salvate in extremis.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Patru români decedați în Italia datorită căldurii teribile, o femeie a murit chiar de ziua ei

Trento, 12 persoane rănite și 6 mașini distruse: bilanțul unui accident produs de un român în urma unei depășiri hazardate