in

Tragedie într-o familie de români din Morlupo, lângă Roma: băiețelul de 4 ani a murit sub ochii mamei după ce s-a sufocat cu un balon

Tragedie în Italia, într-o familie de români din Morlupo, lângă Roma. Un băiețel de 4 ani a murit sub ochii mamei lui după ce s-a sufocat cu bucăți dintr-un balon spart. Mama copilului a încercat să-i acorde primul ajutor, în timp un alt membru al familiei a sunat la ambulanță. Medicii au încercat să-l readucă pe micuț la viață, însă eforturile au fost în zadar.

Nenorocirea a avut loc joi seară. Din primele informații, se pare că băiețelul român se juca acasă cu un balon umflat. La un moment dat, acesta a explodat, iar bucăți din balon au ajuns în gura micuțului, împiedicându-l să mai respire, scrie observatornews.ro.

Familia nu a așteptat ambulanța

Mama copilului a încercat să-i acorde primul ajutor, în timp un alt membru al familiei a sunat la numărul unic de urgență 118, scrie La Repubblica. Operatorul a încercat să ghideze telefonic familia pentru a putea acorda primul ajutor, însă interlocutorul ar fi întrerupt brusc convorbirea, potrivit today.it.

Fără să mai aștepte ambulanța, oamenii au luat copilul și l-au transportat la spital cu mașina personală. Medicii au încercat să-l readucă pe micuț la viață, însă eforturile au fost în zadar.

Acum, carabinierii din Bracciano investighează acum cazul. Oamenii legii fac verificări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc într-o localitate din provincia Frosinone. Băiat român de 10 ani, strivit de un tractor lăsat nesupravegheat

Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR în Italia, strivit în cabină, după ce camionul său s-a răsturnat