in

Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR în Italia, strivit în cabină, după ce camionul său s-a răsturnat

Aurelian Avram Cagnea a murit strivit în cabină, după ce camionul său s-a răsturnat pe autostrada A11, în dreptul localității Lucca, regiunea Toscana. Bărbatul a lăsat în urmă o soție îndurerată și pe fetița lor de numai 2 anișori.

Aurelian, de 44 de ani, angajat al unei companii de transport din Frosinone, Lazio, a plecat cu TIR-ul din localitatea La Spezia. Înainte să ajungă pe autostrada A11, în zona Lucca Vest, bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar camionul s-a răsturnat.

Tragedia s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 6.00, pe o bretea care duce spre autostrada A11. Încărcătura din TIR a tras după ea și cabina șoferului, izbind-o de parapetul metalic de pe marginea drumului. Aurelian a murit pe loc, strivit între fiarele camionului.

Încărcătura din autotren a tras după ea și cabina șoferului, izbind-o de parapetul metalic de pe marginea drumului. Impactul puternic l-a aruncat pe Aurelian pe partea dreaptă a cabinei, românul sfârșind pe loc, strivit între fiarele camionului.

Din păcate, intervenția echipajelor de prim-ajutor a fost inutilă, scrie publicația Lucca in Diretta, citată de observatornews.ro.Șoferul român a fost scos de pompieri, iar medicii de pe ambulanță au constatat decesul. Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri, se pare că încărcătura pe care Aurelian o transporta cu TIR-ul a fost poziționată greșit în container, provocând răsturnarea camionului în curbă.

Oamenii legii continuă, însă, verificările pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului. Aurelian era rezident în localitatea Sarzana din provincia La Spezia. Bărbatul de 44 de ani era căsătorit și avea o fetiță de numai doi ani.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie într-o familie de români din Morlupo, lângă Roma: băiețelul de 4 ani a murit sub ochii mamei după ce s-a sufocat cu un balon

Treviso, impact mortal între două autoturisme, un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, mașina spulberată de un BMW condus de un român