in

Treviso, impact mortal între două autoturisme, un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, mașina spulberată de un BMW condus de un român

Tragedie în Italia, pe un drum din Villorba, o comună din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un BMW condus de un român. În urma impactului teribil, ambele autoturisme au ajuns în șanț, iar pentru unul dintre tinerii care se aflau în Golf nu s-a mai putut face nimic. Polițiștii italieni încă examinează dinamica accidentului. Nenorocirea a avut loc vinerii noapte, după ora 22.00.

Șoferul BMW-ului, M.G., un român în vârstă de 35 de ani, a coborât din mașină pe picioare lui și a refuzat internarea. A fost rănit, însă viața lui nu este în pericol.

Francesco Nardi, un tânăr italian în vârstă de 26 de ani, a murit pe loc, iar prietenul lui a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau, un VW Golf, a fost spulberată de un BMW condus de un român.

Potrivit publicației italiene Il Gazzettino, citată de observatornews.ro, care a și publicat imagini de la locul tragediei, cele două mașini s-au ciocnit frontal. În urma impactului teribil, ambele autoturisme au ajuns în șanț, iar pentru unul dintre tinerii care se aflau în Golf nu s-a mai putut face nimic.

Martorii spun, însă, că BMW-ul condus de M.G, un tânăr de 35 de ani din România, circula dinspre Treviso și se îndrepta spre Spresiano. Golful condus de D.Z., 21 de ani, venea dinspre Spresiano, a virat spre stânga, moment în care a fost spulberat de mașina românului.

„A fost groaznic. Eram în bar când am auzit o bubuitură puternică. În acel moment, s-a făcut liniște în cameră. Apoi am ieșit și am văzut dezastrul. Pompierii l-au scos pe băiat din mașină, iar paramedicii au încercat să-l readucă la viață. Apoi, am văzut cum l-au acoperit cu un cearșaf”, a declarat un martor pentru Il Gazzettino.

Carabinierii au declanșat o investigație în acest caz și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR în Italia, strivit în cabină, după ce camionul său s-a răsturnat

Videoconferință cu asociații românești și parohiale din zona Friuli Veneția Giulia și Veneto, organizată de Consulatul General al României la Trieste