in

Tragedie la Anzio, o familie de români distrusă de o explozie

Tragedie la Anzio, lângă Roma: o familie întreagă de români a fost răpusă de o explozie puternică, într-o vilă de pe litoral. Mihaela Berdila, de 48 de ani, a decedat înainte de a ajunge la spital, iar fiica ei, în vârstă de 21 de ani, este în comă la spitalul Sant’Eugenio din capitală. Soţul victimei, tot român, a fost, de asemenea, grav rănit, dar viaţa lui nu este în pericol.

Explozia a vut loc miercuri dimineaţă. Cei trei erau angajaţi de către proprietarii vilei, pentru a face curăţenie şi locuiau într-o dependinţă. Proprietarii urmau să-şi petreacă vacanţa de Paşte pe litoral, scrie Roma Today.

Românca şi fiica ei trebuiau pună în ordine casa, iar soţul cureţe grădina. Potrivit unei prime reconstituiri, în jurul orei 9:30, femeia a aprins lumina în bucătărie, fapt care a declanşat o explozie puternică, provocată , probabil, de o scurgere de gaz.

O parte din clădire a fost distrusă, iar românca a rămas îngropată sub dărâmături. Fiica ei, de asemenea rănită şi cu arsuri pe tot corpul, a fost transportată cu elicopterul la spitalul Sant’Eugenio de la Roma, unde a ajuns în comă.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza exploziei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Delegaţi PDL Italia, la alegerea lui Blaga

Şofer angajat la negru, accidentat grav la Monfalcone