Menu
in

Tragedie la Castel Volturno, tatăl și fiul de 6 ani s-au înecat în mare, bărbatul reușise înainte să salveze doi copii

Știri Italia: Tragedie la Castel Volturno, tatăl și fiul de 6 ani s-au înecat în mare, bărbatul reușise inainte să salveze doi copii.

Un bărbat și un băiat de șase ani, tată și fiu din Ghana, s-au înecat în mare la Ischitella, în Castel Volturno, în provincia Caserta, scrie corriere.it.

Citiți și: Italia, moarte înfiorătoare pentru o româncă de 50 de ani: înecată în mașina cu care ajunsese într-un canal plin de apă

Tragedie la Castel Volturno, tatăl și fiul de 6 ani s-au înecat în mare

După cum a constatat Garda de Coastă, tatăl se afla pe plaja publică Fontane Bleu împreună cu cei trei copii minori, ceilalți având vârste de 10 și 13 ani, iar în momentul în care au sărit în mare, curentul i-a târât departe de mal.

Mașina de salvare a pornit imediat, dar pentru bărbat și pentru cel mai tânăr nu au mai putut face nimic. Ceilalți doi copii au fost salvați.

Băieții au sărit primii de pe stânci. Martorii spun că, atunci când bărbatul și-a dat seama că curentul îi ducea în larg, s-a repezit în mare și a reușit să îi tragă pe copiii mai mari mai aproape de mal, ținându-l pe cel mic în brațe. Dar nu a reușit să se întoarcă la suprafață și micuțul s-a înecat odată cu el.

Băieții au încercat să-i salveze formând o plasă de salvare. De asemenea, un jet ski cu salvamari a plecat de la lido-ul de alături. Apoi au sosit poliția de la secția de poliție, pompierii și căpitanul portului.

Un elicopter al brigăzii de pompieri din Pontecagnano și unitatea de scufundări din Napoli au fost, de asemenea, la fața locului pentru a oferi sprijin. Unul dintre cei doi copii duși la spital este în stare mai gravă, iar un altul se află la urgențe, însă doar în stare de șoc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]
Exit mobile version