Menu
in

Padova, în vârstă de doar 20 de ani, găsit mort în pat, locuia cu părinții săi, de care era foarte apropiat

Știri Italia: Padova, în vârstă de doar 20 de ani, găsit mort în pat, locuia cu părinții săi, de care era foarte apropiat.

Ar fi trebuit să fie o sărbătoare de august între prieteni, plină de distracție și veselie, dar în schimb s-a transformat într-o tragedie.

În dimineața târzie a zilei de 15 august, un tânăr a descoperit că un prieten de-al său, pe care îl găzduise pentru a merge să sărbătorească împreună aceste zile de vacanță, nu mai dădea niciun semn de viață, scrie Corriere del Veneto.

A bătut îndelung la ușa mansardei din locuința sa de pe Via IV Novembre din Padova, în cartierul Città Giardino, mansardă pe care i-o pusese la dispoziție pentru noapte, dar fără să primească niciun răspuns. Imediat ce a deschis ușa, macabra descoperire. Massimiliano Segala era acolo, fără viață.

Padova, în vârstă de doar 20 de ani, găsit mort în pat

Massimiliano avea doar 20 de ani: un băiat ca mulți alții, care urmase cursurile liceului Fermi din apropiere și locuia în San Giorgio delle Pertiche, „prima” provincie din Padova. Speriat, prietenul și proprietarul său a alertat imediat personalul medical, care nu a putut decât să-i constate decesul.

Anchetatorii au încercat apoi să reconstituie împreună cu prietenul său ultimele ore de viață ale lui Maximilian.

În noaptea de 14-15 august, tânărul ieșise să se distreze, întorcându-se acasă destul de târziu. Odată trezit, tânărul de 20 de ani le-ar fi mărturisit prietenilor săi că în noaptea precedentă consumase mai multe substanțe, apoi s-a retras în camera de oaspeți pentru a se odihni după noaptea lungă.

Din primele reconstituiri, acestea ar fi fost ultimele sale cuvinte: câteva ore mai târziu, prietenul său l-ar fi găsit mort în pat.

Pe corpul lui Maximilian nu au fost observate urme de violență, dar în sertarele de la patul său au fost găsite mai multe pachete de medicamente psihotrope, care ar fi putut fi cauza morții sale.

Antidepresivele, de fapt, cu atât mai mult dacă sunt amestecate cu băuturi alcoolice sau alte droguri, pot amplifica nu numai efectele psihotrope și de alterare a percepției, ci le fac și mai periculoase, crescând exponențial riscul de stop respirator sau cardiac, chiar și la subiecții foarte tineri.

Citește și: Milano, copil de 11 ani, ucis de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, șoferul s-a predat după câteva ore

Locuia cu părinții săi, de care era foarte apropiat

Procurorul a deschis un dosar în acest caz la Procuratura din Padova: ancheta se va concentra pe constatarea decesului ca urmare a unei alte infracțiuni, adică pe reconstituirea exactă a cauzelor și a dinamicii care au dus la moartea tânărului, cu scopul de a da de urma persoanei sau persoanelor care i-ar fi pus la dispoziție substanțele care i-au provocat moartea.

Pentru a clarifica acest ultim aspect, vor trebui așteptate rezultatele autopsiei, programate pentru astăzi.

Familia s-a închis în durere și reculegere în fața unei tragedii subite și greu de conceput. Massimiliano avea doar 20 de ani și absolvise liceul științific cu doar o lună în urmă, cu o notă bună, 87 din 100.

Nu avea cazier judiciar și nu avea antecedente de consum sau trafic de droguri. Îi plăcea să se distreze, ca oricărui băiat de vârsta lui, și, ca mulți dintre colegii săi, locuia cu părinții săi, de care era foarte apropiat, în San Giorgio delle Pertiche, și îi plăcea, de asemenea, să-și petreacă timpul cu bunicii săi, Luciano și Osvalda.

Acum nu mai rămâne decât durere și îndoieli, multe dintre ele, cu privire la ce s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni și mai ales dacă această a mia moarte a unui tânăr ar fi putut fi evitată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]
Exit mobile version