in

Tragedie la Ivrea, fetiță de 12 ani, găsită spânzurată în baie, familia convinsă că e vina aplicației TikTok

Poliția italiană a deschis o anchetă pentru investigarea sinuciderii unei fetiţe de 12 ani, găsită spânzurată duminică seara, în baia dormitorului ei, în Ivrea, lângă Torino. Aceştia cred că ar putea fi vorba despre o altă provocare pentru aplicaţia TikTok; cu toate acestea, nu există nicio dovadă în acest sens, au spus ei. Fata a fost găsită de tatăl ei, în baia casei, care a sunat disperat la salvare. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Procurorul din oraşul Ivrea a deschis un dosar pentru investigarea presupusei sinucideri, în cazul fetiţei de 12 ani care a fost găsită spânzurată, în baia din dormitorul ei din Borgofranco di Ivrea, aseară. Dosarul este în prezent îndreptat asupra unor persoane necunoscute. Raportul carabinierilor lui Settimo Vittone despre incident va ajunge și el pe masa parchetului din Torino.

Există de altfel un fundal pe care anchetatorii încearcă să îl clarifice, modul în care fata a fost găsită spânzurată: cu centura unui halat de baie strâns la gât. Această scenă amintește de una dintre provocările mortale, devenite virale pe Tik Tok care, în ianuarie, a luat viața unei fete de 10 ani din Palermo. Tot din acest motiv, anchetatorii au în vedere şi verificarea dispozitivelor pe care copila le folosea pentru a socializa: telefonul şi computerul.

Ipoteza că fata a vrut să-și ia viața îi convinge cu greu pe membrii familiei, care în această dimineaţă au primit îmbrățișarea dureroasă a celor mai apropiați prieteni, în încercarea de a fi consolaţi. O astfel de durere nu se poate estompa însă fără răspunsuri, potrivit ansa.it, citată de observatornews.ro

Domenico, unchiul fetiţei care a murit la Borgofranco nu are nicio îndoială: „Este vina acelei rețele sociale pe care o au copiii, TikTok”, reiterează el, “arătând cu degetul” către o ipoteză care în acest moment ar putea părea trasă de păr, dar care poate fi verificată extrem de uşor, doar cu analiza telefonului mobil, a tabletei și a calculatorului copilei.

„Nu s-ar fi sinucis niciodată. Abia ieri am vorbit despre ce voia să studieze în liceu. Din fericire am reușit să deblocăm telefonul mobil și l-am predat poliției care îl verifică acum”, a adăugat unchiul, răpus de durerea de a-şi pierde nepoata de doar 12 ani, brusc, inexplicabil, neaşteptat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
casatorie homosexuali

Vaticanul, ferm împotriva căsătoriilor homosexuale: «Dumnezeu nu poate binecuvânta păcatul»

Italia suspendă complet vaccinarea cu AstraZeneca, din cauza temerilor privind posibile efecte adverse grave