in

Tragedie la Modena, două românce, mamă și fiică, ucise în casă cu focuri de pușcă, criminalul s-a predat

Tragedie la Modena, două românce, mamă și fiică, ucise în casă cu focuri de pușcă, criminalul s-a predat.

Crimele au avut loc ieri în Cavazzona, un cătun din Castelfranco Emilia (Modena), pe Via Cassola di Sotto. Două femei, mamă și fiică, au fost măcelărite cu focuri de pușcă în jurul orei 12.

Era vorba de Gabriela Trandafir, 47 de ani, de origine română, și de fiica ei, Renata, 22 de ani. ”Gabriela era speriată”, povestește cu lacrimi în ochi o prietenă a femeii, scrie Il Resto del Carlino.

Ieri, Gabriela și soțul ei, Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, un antreprenor în construcții de origine din Campania, care se află în prezent arestat, urmau să primească decizia de divorț. Bărbatul le-ar fi ucis în bucătărie, pe ușa care dădea spre grădina cabanei. Apoi, ar fi declanșat alarma telefonând dintr-un bar din Castelfranco: când a fost contactat de carabinieri, a fost dus la cazarmă în stare de arest.

Italia, tânără de 30 de ani, condamnată pentru că s-a apărat cu cuțitul de un român beat, care avea intenția s-o violeze

romance ucise italia

Tragedie la Modena, două românce ucise

În timpul unui lung interogatoriu, Montefusco a recunoscut că a împușcat-o în mod repetat mai întâi pe fiica soției sale și apoi pe Gabriela. Acest lucru a fost raportat de procurorul general din Modena, Luca Masini, care a explicat, de asemenea, că bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de dublă crimă agravată.

Cele două femei au fost găsite de carabinieri care au intrat în cabana lor în jurul prânzului (video). Pentru Gabriela și Renata nu mai era nimic de făcut. Personalul medical nu a avut de ales decât să îi declare morți.

Astăzi ar fi trebuit să fie dată sentința de separare a cuplului. Fiica lor, Renata, împușcată mortal împreună cu mama ei, Gabriela, era speriată. Acest lucru a fost povestit de același prieten cu care mersese ieri la Cattolica.

”Ea spunea că este capabil de orice”, spune fata printre lacrimi în fața porții cabanei care a fost scena tragediei. ”Era îngrozită.”

Motivul este, așadar, cel al unei crize conjugale. Alarma a fost dată nu doar de bărbatul reținut la cazarmă, ci și de unii vecini care au auzit țipetele și împușcăturile. Aceasta este reconstituirea la care lucrează carabinierii de la unitatea de investigații din Modena, împreună cu colegii de la secția de poliție din Castelfranco.

„Ea spunea că era o persoană rea”

Fata se temea de tatăl ei vitreg, spunea că îi era frică de el. Era speriată de ideea că astăzi, când era programată o ședință decisivă de separare, i-ar putea face ceva rău mamei ei. Trăia aproape ca și cum ar fi fost segregată în casă, putând ieși doar dacă era însoțită de soțul ei.

Așa spun vecinii, aceiași care, puțin după ora 12.00, au auzit țipete și focuri de armă cerând ajutor. Se fac cercetări cu privire la armă. Se presupune că nu ar fi deținut-o legal, și se verifică cazierul său anterior, în special dacă soția sa a mai depus sau nu o plângere pentru comportament violent.

Fiica Renata, în vârstă de 22 de ani, a suferit și ea din cauza relației dintre mama și soțul ei, care era pe sfârșite. „Ea spunea că era o persoană rea”, a spus un vecin. Relația cu tatăl ei vitreg nu era ușoară, se certau des, printre altele pentru că nu o lăsa să folosească mașina.

Renata studia moda la universitate, dar între timp își căuta de lucru, tocmai astăzi urma să aibă un interviu. Îi plăcea să joace fotbal și tocmai fusese la sfârșitul săptămânii trecute la un turneu cu prietenii ei în Romagna. În casă mai locuia un băiat, minor, fiul Gabrielei și al lui Salvatore. Nu este clar dacă a fost sau nu prezent în momentul crimelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Farmacistă de 54 de ani din Amelia (Terni), găsită moartă în casă

Zeci de migranți au încercat să ajungă în Italia ascunși într-un TIR cu sicrie