Menu
in

Tragedie uriașă la Treviso, patru tineri în vârstă de 18 și 19 ani și-au pierdut viața. Guvernatorul Luca Zaia: ”Vestea ne lovește în inimă”

Știri ItaliaTragedie uriașă la Treviso, patru tineri în vârstă de 18 și 19 ani și-au pierdut viața. Guvernatorul Luca Zaia: ”Vestea ne lovește în inimă”.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă 13 august spre duminică 14 august, cu puțin înainte de ora 2.30, în Godega di Sant’Urbano (Treviso). O mașină în care se aflau patru tineri, toți din zonă, a ieșit de pe șosea, iar toți ocupanții au murit pe loc. Doi tineri de 18 ani și alți doi de 19 ani și-au pierdut viața, scrie Corriere della Sera.

Tragedie uriașă la Treviso

Se pare că băieții se întorceau acasă după o seară petrecută în oraș. Accidentul nu le-a dat nicio șansă. Victimele sunt Daniele De Re, în vârstă de 18 ani – cel mai tânăr din grup – Marco Da Re, din Caneva (Pordenone), în vârstă de 19 ani în noiembrie, colegii săi Daniele Ortolan, din Orsago, și Xhuliano Kellici, de origine albaneză și rezident în Cordignano.

Cei patru tineri se aflau într-o mașină mică, un Volkswagen Polo negru. La scurt timp după ce a virat pe Via Cordignano, un drum de țară care leagă cele două orașe Cordignano și Godega, mașina a ieșit de pe șosea spre dreapta când a luat o curbă la stânga, răsturnându-se într-un șanț în fața a două case.

Alarma a fost dată de locuitori, treziți de bubuitură. Apelul la 118 a fost imediat. Dar nu au putut face nimic pentru băieți. Pompierii au extras trupurile lor, dar fără viață. Poliția rutieră s-a deplasat la fața locului pentru cercetări.

Citiți și: Italia, două femei au plonjat cu mașina într-un râu și au murit înecate. Primarul: ”Când am aflat identitatea lor, mi s-a strâns inima”

Guvernatorul Luca Zaia: ”Vestea ne lovește în inimă”

Guvernatorul Luca Zaia a fost, de asemenea, șocat să afle despre accidentul dramatic în ajunul vacanței din august. „Ne confruntăm cu o tragedie teribilă. Vestea ne lasă pe toți consternați și ne lovește în inimă ca și comunitate”, a spus el. ”În acest moment dramatic pentru patru familii, le transmitem condoleanțe pentru un eveniment atât de dureros în care sunt implicați patru tineri de 18 și 19 ani.”

Marți, 16 august, la Treviso, a fost programat un summit cu toate organismele implicate în domeniul siguranței și vigilenței rutiere. O decizie luată de Prefectură și de Poliția Rutieră de a investiga aspectele critice de pe acel traseu municipal și de a pregăti măsuri de contracarare.

Asta și în condițiile în care, deja în martie 2019, alți doi tineri au murit într-un accident similar în acel punct. Polstrada pregătește un dosar pentru Procuratura din Treviso.

Pe porțiunea de drum pe care șoferul Polo-ului a pierdut aseară controlul vehiculului, care s-a răsturnat apoi, există o limită de viteză de 50 km/h, amintește poliția. Anchetatorii așteaptă și rezultatele testelor toxicologice dispuse de procuratură.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
Exit mobile version