in

Italia, două femei au plonjat cu mașina într-un râu și au murit înecate. Primarul: ”Când am aflat identitatea lor, mi s-a strâns inima”

Italia, două femei au plonjat cu mașina într-un râu și au murit înecate. Primarul: ”Când am aflat identitatea lor, mi s-a strâns inima”.

Accident în Stanghella, o comună din provincia Padova, regiunea Veneto. Victimele sunt Pamela Breseghello (48 de ani) și mama ei, Anita Bertazzo (75 de ani): erau două coafeze foarte cunoscute și apreciate ale orașului, scrie corriere.it.

Citește și: Italia, moarte înfiorătoare pentru o româncă de 50 de ani: înecată în mașina cu care ajunsese într-un canal plin de apă

Italia, două femei au plonjat cu mașina într-un râu și au murit înecate

Tragedie la Stanghella, în regiunea Padova Inferioară, unde o mașină a ieșit de pe șosea și și-a încheiat călătoria în râul Gorzone. Cele două persoane aflate la bord au murit: erau două femei, Pamela Breseghello, în vârstă de 48 de ani, proprietara mașinii, și mama ei, Anita Bertazzo, în vârstă de 75 de ani.

Accidentul a avut loc în zorii zilei de astăzi, miercuri, 10 august, puțin după ora 6: pompierii au intervenit la locul accidentului după ce a fost semnalat faptul că un autoturism se afla în apa râului, cu doi pasageri în interior.

Operatorii au încercat totul pentru a salva victimele, dar, în ciuda încercărilor de recuperare a mașinii, nu au mai putut face nimic pentru ambele.

La fața locului s-au deplasat și carabinierii de la compania Este, care vor trebui să reconstituie dinamica: cele două persoane s-ar fi înecat, deși au încercat cu disperare să iasă din cabina de pilotaj.

Primarul: ”Când am aflat identitatea lor, mi s-a strâns inima”

Pamela, mamă a doi copii mici, era proprietara salonului de coafură Pam’S Style din Via Roma din Stanghella, o afacere care îi fusese transmisă de mama ei, Anita, care făcea aceeași meserie în micul municipiu padovan de peste treizeci de ani.

Dinamica accidentului este încă neclară, iar motivul pentru care cele două femei se deplasau de-a lungul canalului atât de dimineața nu este, de asemenea, cunoscut. ‘Mama și fiica erau foarte cunoscute în sat’, spune Sandro Moscardi, primarul din Stanghella, ‘iar din punct de vedere familial erau cetățeni model, bine văzuți de întreaga comunitate și activi în zonă. Când am mers la locul accidentului în această dimineață și am aflat identitatea lor, mi s-a strâns inima: ne vom aminti cu toții de ei cu mare afecțiune”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Bande de români dezlănțuite”, cetățenii din Veneția sunt terorizați de hoții de buzunare. „Poliția nu le face nimic”

Sondaj electoral în Italia: coaliția de centru-dreapta aproape de 50%